Woning verkoopklaar maken

Fullservice

Fullservice

Vrijblijvende Offerte

Vrijblijvende offerte

Eerlijke Prijs

Eerlijke prijs

Staat u op het punt uw huis te verkopen en wilt u ervoor zorgen dat het de maximale waarde behaalt op de markt? Wij kunnen uw woning verkoopklaar maken.  Wij staan voor u klaar om uw woning te transformeren en het beste te presenteren aan potentiële kopers.

Onze werkwijze

Door onze ruime ervaring in woningontruiming en het verkoopklaar maken hebben wij de juiste visie op het aantrekkelijk en verkoopgeschikt opleveren van een woning, ontwikkeld in de loop der jaren. Iedere situatie is uniek. Wij willen én kunnen onze klanten hierbij als volgt geheel ontzorgen:

1. Voorafgaand aan de woningontruiming:

Wanneer een woning wordt verkocht komt het vaak de aantrekkelijkheid van de woning ten goede wanneer de verkoper het huis alvast laat leegruimen. Is er al een nieuwe eigenaar gevonden? Dan moet de woning vaak leeg en bezemschoon opgeleverd worden.

Tijdens een vrijblijvende afspraak in de woning bespreken wij met u de te verrichten werkzaamheden. Alvast de zolder en de schuur leegruimen? Of de overtollig huisraad verwijderen? Misschien kan zelfs de vloerbedekking in bepaalde ruimtes alvast weggehaald worden. Vaak zijn in een koopovereenkomst zaken vermeld waaraan een woning moet voldoen bij oplevering of heeft de makelaar tips gegeven.

Wij stemmen de benodigde werkzaamheden hier naadloos op af in een heldere offerte. Daarnaast bespreken wij wat er met de inboedel gaat gebeuren. Zijn er spullen die opgeslagen kunnen worden? Dan bieden we daar graag een helpende hand in met onze opslag service.

2. Tijdens de woningontruiming:

Wanneer er tot uitvoering over wordt gegaan verschijnt ons team op de afgesproken datum om te beginnen met de werkzaamheden. De inboedel wordt gesorteerd op bruikbaarheid en bestemming. Kleingoed wordt ingepakt en indien nodig worden hanglampen verwijderd en kroonstenen geplaatst. Aangetroffen persoonlijke spullen van de bewoner worden apart gelegd en aan de opdrachtgever overhandigd of opgestuurd. De bruikbare spullen worden gerecycled. Hiervoor werken wij samen met onze vaste partners. Nog bruikbare inboedel en kleding gaat in veel gevallen naar goede doelen, zoals Kledingbank Limburg, kringloopwinkels of sociaal maatschappelijke instellingen.

Wanneer alle bruikbare goederen zijn verwijderd, wordt (indien gewenst) de vloerbedekking, schroten plafonds of andere zaken verwijderd om de verkoop te bevorderen. Gaten in muren en plafonds kunnen worden gedicht. Sanitair en de keuken kunnen worden gereinigd en schilderwerk kan verricht worden om een verfrissende aanblik te geven. De hele woning wordt nagelopen en achtergebleven spinrag of stof wordt weggehaald voor een fris ogende koopwoning of probleemloze overdracht met de nieuwe eigenaar.

3. Na de woningontruiming:

Als alle werkzaamheden in de woning zijn afgerond, worden de resterende, onbruikbare goederen naar de afvalverwerker gebracht. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde afvalverwerkingsbedrijven, waarbij alle goederen zorgvuldig worden gesorteerd met een kleine hoeveelheid restafval als resultaat. Indien gewenst kan er een opleveringsronde met de opdrachtgever of makelaar worden gemaakt.

Wanneer een woning langer te koop staat, kan er altijd contact met ons opgenomen worden om de woning weer fris uit te laten zien.

Woning verkoopklaar maken? Vraag een offerte aan

Laat ons u helpen bij het verkoopklaar maken van uw woning en de weg vrijmaken voor een succesvolle verkoop. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen ondersteunen bij dit belangrijke proces.

Via deze knop kunt u eenvoudig een offerte opvragen. Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen staat voor duidelijkheid en eerlijke prijzen. Zo maken wij altijd eerst een afspraak om de situatie te bespreken zodat we op basis daarvan een passende prijsofferte kunnen opstellen. In deze offerte beschrijven we tot in detail welke onderdelen zijn opgenomen, zo weet u precies waar u aan toe bent. Op deze manier verzorgen wij uw verhuizing in Roermond en midden-Limburg geheel op maat!