Meubeltransport

Zowel de zakelijke als particuliere markt ondersteunen wij op regelmatige basis bij meubeltransport.

Zoek je hulp bij transport als particulier? Je hebt bijvoorbeeld een loungeset gekocht, maar geen vervoer. Wij staan voor je klaar, of je nou een klein busje nodig hebt of een grotere vrachtwagen. Onze verhuizers halen het voor je op en leveren het aan huis, zetten het desgewenst op de plaats van bestemming.

Veilig en efficiënt transport van meubelstukken

Veiligheid en efficiëntie zijn van het grootste belang bij het transporteren van meubelstukken. Daarom maken wij, indien gewenst, gebruik van de hoogwaardige en duurzame beschermingsmaterialen van DuVeMa, zoals de welbekende Protection Quilts. Deze stevige stretch hoezen zijn speciaal ontworpen om meubels volledig te bedekken en ze, samen met jouw woning, perfect te beschermen tijdens het transport. Met onze zorgvuldige aanpak en het gebruik van deze kwaliteitsmaterialen, kun je met een gerust hart jouw meubels aan ons overlaten. Jouw kostbare bezittingen zijn in goede handen en worden veilig en onbeschadigd naar hun bestemming vervoerd.

Gespecialiseerd in meubels vervoeren voor particulieren en bedrijven

Je hebt een goedlopend meubelbedrijf of keukenbedrijf. Op piekmomenten heb je niet voldoende chauffeurs of wagens beschikbaar om al jouw orders uit te leveren. Of je hebt er bewust voor gekozen om het transport uit te besteden.

Wie kan je dan beter helpen dan Erkend Verhuizer Rik Dieteren? Hét verhuis- en transportbedrijf in Roermond en Weert. Ons team heeft al meer dan vijftien jaar ervaring met soortgelijke opdrachten in de regio Midden-Limburg. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden van onze meubeltransport.

Zorgvuldige behandeling en bescherming van meubels (voorbeeld)

Naast de Protection Quilts gebruiken we waar nodig ook onze duurzame deur- en kozijnbeschermers, vloerbescherming en onze speciale liftcover. Deze laatste wordt gebruikt in appartementen, waarbij de lift binnen een minuut in zijn geheel wordt verpakt en beschermd tegen beschadigingen.

Meubeltransport in Roermond, Venlo, Echt en Weert

Geen enkele planning sluit perfect aan. Toch is dit ons streven. Daarom vullen wij sinds enkele jaren onze verhuis- en ontruimplanning aan met opdrachten van onder andere meubelzaken in Noord- en Midden-Limburg.

Wij werken zo aan een optimale planning en jij kunt met jouw bedrijf profiteren van alle voordelen in deze samenwerking. Denk hierbij aan ons uitgebreide wagenpark voor vervoer op maat, de ervaren en representatieve medewerkers, professionele (bescherm)materialen en flexibiliteit zonder een vaste chauffeur in dienst te nemen.

Veelgestelde vragen over meubeltransport in Roermond en Weert

Wij werken met de beste transport software voor het MKB: geheel op maat gemaakt voor ons bedrijf. Helder en overzichtelijk: zowel voor ons, voor jou en jouw bedrijf als ook voor jouw klant.

Dit systeem is het perfecte verlengstuk van onze dienstverlening.

Neem gerust even contact op voor de mogelijkheden. Hoe eerder je ons op de hoogte stelt, hoe groter de kans is dat we dit voor je kunnen regelen.

Discretie staat bij ons – via het Verhuiscollege opgeleide – team hoog in het vaandel. Zo transporteren wij ook privacygevoelige documenten volgens geldende richtlijnen van onder andere AVG-wetgeving. Wij ontzorgen volledig op het gebied van transport in Roermond en Weert. Zo hoeft jouw bedrijf zich geen zorgen te maken over gevoelige informatie en data.