ONTRUIMINGEN

Fullservice

Fullservice

Vrijblijvende Offerte

Vrijblijvende offerte

Eerlijke Prijs

Eerlijke prijs

Wij zijn Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizing. Een fullservice verhuisbedrijf in Roermond, Weert en omgeving dat opvalt als het om verhuizen, ontruimen en opslag gaat. Iedereen kan een ruimte leegmaken. Wij doen dat op ónze manier met ruime ervaring en onderscheidend vermogen door onze inzet, vakmanschap en mentaliteit. Waar anderen links gaan, gaan wij niet rechts, maar gewoon onze eigen weg! Een weg die wordt gevormd door onze klanten. Uw rust is ons product. Bij ons kunt u terecht voor vrijwel ieder type ontruiming; particuliere ontruimingen,extreme ontruimingen, zakelijke ontruimingen als ook het verkoop klaar maken van een woning.

‍Hoe we dat doen?

Door te ontzorgen vanaf het eerste contact, tot ver ná het moment dat we de straat uit rijden. Wij begrijpen ontruimen en de impact of urgentie hiervan. We ontzorgen door dit begrip in elke stap om te zetten in actie. Een klein gebaar met groot effect.

‍Waarom vinden wij dit belangrijk?

Een ontruiming is niet alleen spullen weghalen. Voor onze klanten betekenen deze spullen zoveel méér; het zijn uw herinneringen, een deel uit uw leven waar wij met respect mee om gaan.

Recycling

Alle inboedel wordt op zorgvuldige wijze door ons verwijderd en wanneer mogelijk hergebruikt. Zo gaat bruikbare inboedel en kleding in de meeste gevallen naar goede doelen zoals Kledingbank Limburg, kringloopwinkels en sociaal maatschappelijke instellingen. Bij inboedel waarbij wij twijfelen of het antiek is schakelen wij een veilinghuis in.

Wij bieden maatwerk

Wij staan voor duidelijkheid en eerlijke prijzen. Zo maken wij altijd eerst een afspraak om de situatie te bespreken zodat we op basis daarvan een passende prijsofferte kunnen opstellen. In deze offerte beschrijven we tot in detail welke onderdelen zijn opgenomen, zo weet u precies waar u aan toe bent. Op deze manier verzorgen wij uw ontruiming geheel op maat!

Partnerships

Vanwege onze professionele aanpak, ruime ervaring en onderscheidend vermogen door onze inzet, vakmanschap en mentaliteit hebben wij langdurige relaties met makelaars, notarissen, bewindvoerders,gemeenten, woningbouworganisaties, zorgorganisaties en goede doelen.