Opslag huren Roermond Weert

Fullservice

Fullservice

Vrijblijvende Offerte

Vrijblijvende offerte

Eerlijke Prijs

Eerlijke prijs

Heb je jouw huis verkocht en laat de nieuwbouwwoning nog even op zich wachten? Of ben je jouw nieuwe meubels al aan het shoppen, maar moet je ze tot de verhuisdatum nog ergens kwijt? Regel jouw opslag dan in Roermond bij Rik Dieteren Verhuizingen. Wij verhuizen niet alleen jouw spullen, maar zorgen ook voor een tijdelijke tussenstop van jouw meubelen en verhuisdozen.

Verhuisbedrijf met opslag

Rik Dieteren Opslagdienst / containeropslag omgeving Roermond en Weert

Tijdelijk meubels en / of spullen opslaan? Je kunt ze natuurlijk tijdelijk op zolder plaatsen, of bij een kennis onderbrengen.

Waarom zou je onze Opslagdienst overwegen? Enkele voordelen:

deskundig ingepakt en opgeslagen

veilige locaties, waar uw verzekeraar ook blij van wordt

geen gesjouw en beperkte leefruimte in uw woning

Opslagdienst en containeropslag Rik Dieteren Verhuizingen

Verhuizen is vaak een route van A naar B: je verlaat het oude huis en verhuist naar het nieuwe. Gekscherend zeggen wij wel eens: ‘Wij zijn er na het ontbijt, voor het avondeten weer weg – en dan staat alles op zijn plaats!’

Steeds vaker verzorgen wij verhuizingen met een tussenstop. Je hebt je huis verkocht, maar de nieuwbouwwoning laat nog even op zich wachten, of je hebt nog geen nieuwe eindbestemming op het oog.

Tussentijds verblijf je wellicht bij vrienden of familie, op een vakantiepark of in een gemeubileerde woning. Maar waar laat je de inboedel? Dat kan natuurlijk in een leegstaande schuur bij een boer. Je huurt een busje, verpakt alle meubels en rijdt een paar keer op en neer.
Maar wat vindt jouw verzekering daarvan? Wat doet dit met de kwaliteit van jouw meubels, wordt er rekening gehouden met de weersomstandigheden, met knaagdieren, is er voldoende beveiliging?

Met onze jarenlange ervaring in inboedelopslag kunnen wij jou ervan overtuigen dat dit beter kan. Onze medewerkers pakken jouw inboedel op professionele wijze in. Onze (mobiele) opslagcontainers worden zo efficiënt mogelijk gevuld. Of je nu gebruik maakt van een kleine container of van ons grootste model. Immers: hoe minder ruimte benodigd, hoe lager jouw kosten.

Wij beschikken over een speciale container vrachtwagen, waarop wij onze grote (20ft) containers kunnen plaatsen door middel van de kraanbaan. Wij komen bij de woning laden met deze vrachtwagen.

Bij terugkeer op onze loods wordt dezelfde container ook weer met deze kraanbaan keurig terug geplaatst. Zo is alles binnen één dag geregeld. Snel, efficiënt en met het grootst mogelijke respect voor de inhoud.

Als wij de opgeslagen inboedel terugbrengen, wordt deze op dezelfde wijze bij de nieuwe locatie bezorgd en uitgeladen.

Heb je een kleiner volume dat opgeslagen dient te worden? Hiervoor hebben wij kleinere, mobiele containers beschikbaar voor ca. 10 m3.
Ook deze worden bij de woning voorgereden, ingeladen en gaan dezelfde dag retour naar onze beveiligde loods.

Verzekering, beveiliging? Alles volgens de laatste standaard en onder toeziend oog van de Erkende Verhuizers. Niet alleen voor complete inboedels, maar ook voor tijdelijke opslag van bijvoorbeeld de woonkamer omdat je gaat verbouwen of wellicht waterschade hebt gehad. In dat laatste geval worden de kosten vaak zelfs gedekt door de verzekering. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Vergelijking tussen zelf opslag regelen en opslag regelen met Team Rik Dieteren

Ik regel zelf ergens opslag

Vinkje pictogram

inschatting maken inzake volume

Vinkje pictogram

locatie zoeken en prijsafspraken maken

Vinkje pictogram

goedkeuring locatie door verzekeraar

Vinkje pictogram

verzekering omboeken naar opslaglocatie

Vinkje pictogram

inpakmaterialen aanschaffen

Vinkje pictogram

verhuisdozen en inpakpapier aanschaffen

Vinkje pictogram

meubels goed verpakken

Vinkje pictogram

zelf kasten demonteren

Vinkje pictogram

busje of aanhanger huren

Vinkje pictogram

borg betalen

Vinkje pictogram

eventueel verhuislift huren

Vinkje pictogram

eventueel vergunning aanvragen

Vinkje pictogram

familie en vrienden vragen

Vinkje pictogram

eten regelen voor iedereen

Vinkje pictogram

schade onderhands regelen

Vinkje pictogram

afhandelen schade, herstel regelen

Vinkje pictogram

gebruikte materialen opslaan

Vinkje pictogram

afvoeren overbodig plastic, karton

Team Rik Dieteren mag het regelen

Verhuisadviseur berekent het volume voor jou

ruimte wordt voor jou gereserveerd, betaling per dag

locatie Erkende Verhuizer reeds goedgekeurd

aanpassing risico-adres of eenvoudige all-in verzekering

materialen beschikbaar

verhuismaterialen worden gebracht en opgehaald

meubels worden professioneel verpakt

kasten worden voor jou gedemonteerd (snel en efficiënt)

transport op maat

géén aanbetaling

eigen verhuislift(en)

in bezit van vergunning

ervaren en opgeleid personeel

een kop koffie mag

Garantiecertificaat zonder eigen risico

geheel uit handen genomen

materialen worden hergebruikt

afval wordt meegenomen en aangeboden voor hergebruik

Veelgestelde vragen over onze Opslagdienst / containeropslag

Simpel: door een afspraak te maken met onze Verhuisadviseur. Wij hebben een programma ontwikkeld voor onze Opslagdienst / containeropslag, waarmee we tot op de kuub nauwkeurig kunnen berekenen hoeveel ruimte je nodig hebt.

Je ontvangt een gedetailleerd overzicht van de meubels en andere items die je op wilt slaan, en wij berekenen direct de prijs – gebaseerd op volume en de geschatte tijd dat je het op wenst te slaan. De eindafrekening geschiedt op dagbasis.

De opslag wordt zo secuur mogelijk in onze ruimtes geplaatst. Immers: hoe minder ruimte je nodig hebt, hoe lager het maandbedrag.

Ook onze containers zelf worden zo secuur mogelijk in onze loodsen geplaatst, om zo efficiënt mogelijk met de ruimte om te gaan.

Hierdoor is het een uitdaging om bepaalde zaken gedurende de opslagperiode er uit te halen – of er weer in te krijgen. Wij hebben geen zogenaamde ‘garageboxen’ die vrij toegankelijk zijn.

Wij adviseren bijvoorbeeld uw boekhouding elders onder te brengen, als je deze vaker nodig hebt. Incidenteel kun je, op afspraak, in jouw opslagruimte tijdens kantooruren.

Wij beschikken over een speciale vrachtwagen, waarop wij onze grote (20ft) containers kunnen plaatsen door middel van de kraanbaan. Wij komen op locatie laden met deze vrachtwagen.

Bij terugkeer op onze loods wordt de container ook weer met deze kraanbaan keurig terug geplaatst. Zo is alles binnen één dag geregeld.

Als wij de opslag terugbrengen, wordt deze op dezelfde wijze op locatie bezorgd en uitgeladen.

Nee hoor, wij kijken bij elke aanvraag wat het beste bij de situatie past. Ga je tijdelijk huren en daarna naar je nieuwbouwwoning, dan kan het zijn dat je zes maanden opslag nodig heeft.

Ga je de woonkamer renoveren, dan wil je wellicht na drie weken de meubels weer terug zien. Je geeft ons vooraf een inschatting van de benodigde duur. Bij de beëindiging van de opslagperiode plan je met ons een geschikte datum voor aflevering en reken je op dagbasis af. Zonder aanzegtermijn.

Onze Verhuisadviseur geeft je graag – geheel vrijblijvend – meer informatie en maakt een berekening. De kosten zijn afhankelijk van het op te slaan volume en de periode dat je er gebruik van wenst te maken.

WordPress PopUp Plugin