Particuliere verhuizingen in Roermond, Weert en Midden-Limburg

Maatwerk

MAATWERK

Verhuisset

VERHUISSET

Verhuisliftservice

VERHUISLIFTSERVICE

Jij bent op onze website terechtgekomen omdat je gaat verhuizen, de verhuizing van een dierbare gaat regelen of je wilt verdiepen in de mogelijkheden omtrent verhuizingen.

Voor al deze opties – en meer – ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij verhuizen al meer dan vijftien jaar in Roermond, Weert en omstreken, en kennen niet alleen de stad maar ook de meeste woningen als onze broekzak. Dit zorgt ervoor dat wij jouw verhuizing goed voorbereid en efficiënt kunnen uitvoeren.

Hoe plan je een particuliere verhuizing efficiënt en effectief?

Planning is het toverwoord: vanaf het moment dat het woord verhuizen valt, begint de klok te lopen tot aan de daadwerkelijke verhuisdag. Wij kunnen jou, met onze jarenlange ervaring, hierin op weg helpen.

Hoe? Met persoonlijk advies van onze verhuisadviseur en de ondersteuning via onze gratis Rik Dieteren VerhuisApp, te downloaden in de Appstore en op Google Play.

De belangrijkste zaken om te regelen bij een particuliere verhuizing

Bij een verhuizing komt veel kijken. Denk maar aan praktische zaken zoals adreswijzigingen (ook naar bedrijven waar je alleen online contact mee hebt), verzekeringen, eventueel nieuwe zorgverleners zoals huisarts, tandarts, fysiotherapeut.

Maar ook aan hoe je wilt verhuizen, ga je een bus huren en familie vragen of besteed je het uit?

Een verhuizer inhuren kost inderdaad geld, maar je krijgt er ervaring – en daardoor heel veel rust –  voor terug. Jouw verhuisadviseur en onze Rik Dieteren VerhuisApp helpen jou structuur aan te brengen en deze te volgen tot je verhuisdag.

Wij brengen je tijdig de juiste hoeveelheid verhuisdozen en inpakpapier, zonder extra kosten. Wij verpakken jouw meubels en kostbaarheden, desgewenst de gehele huisraad. Wij demonteren en monteren indien gewenst. Ook zorgen wij voor bescherming van jouw deuren en vloeren. Ontspannen verhuizen na het ontbijt, zodat je voor het avondeten jouw nieuwe huis jouw thuis kunt noemen!

Zorgeloos - volledig ontzorgd - verhuizen doe je met Rik Dieteren

Als je ervoor kiest om alles uit handen te geven, kun je met een gerust hart achterover leunen. Wij zijn zo op elkaar ingespeeld dat we – bij de meeste ‘VIP-verhuizingen’ – binnen drie dagen alles tot in de puntjes kunnen verzorgen.

Dag 1 pakken wij jouw inboedel in; 

Dag 2 verhuizen wij jouw meubels met desgewenst demonteren en monteren en voeren wij eventueel overbodige zaken af; 

Dag 3 pakken wij jouw inboedel weer uit.

Zo ben je binnen drie dagen geheel ontzorgd vanuit de oude woning al helemaal op je plek in de nieuwe woning. Je bent meteen thuis in jouw nieuwe huis!

Hoe bereid je je huis voor op een particuliere verhuizing?

De verhuisdatum staat gepland, maar je overziet niet goed waar je moet beginnen. De kasten leegruimen en alles in verhuisdozen pakken is nog geen optie. Dan zit je ruim vier maanden zonder de benodigde inboedel.

Wat je wel kunt doen, is per kast of per ruimte eens kritisch naar jouw spullen kijken. Wat mag er mee naar het nieuwe huis, en wat heeft zijn beste tijd gehad. Dierbare kaarten of tekeningen kunnen in een mooie doos of zelfs ingescand worden. De rest kan alvast in het oud papier en hoeft niet mee verhuisd te worden.

Ruim je kledingkast uit op een regenachtige middag. Er zijn vast kledingstukken die je al een tijd niet meer draagt. Zo kun je ook kijken naar jouw verzameling boeken, LP’s of CD’s, de spelletjeskast.

De kledingbank en de kringloop zijn er vast nog blij mee. Desgewenst kunnen wij jouw overbodige kleding en meubels namens jou doneren aan de goede doelen. Wij zijn er kind aan huis en het bespaart jou een ritje.

Veelgestelde vragen over onze particuliere verhuizingen

Dit is met name afhankelijk van de hoeveelheid inboedel die verhuisd dient te worden. Maar ook van het type woonhuis, uw gezinssamenstelling, bereikbaarheid van woning of appartement (binnenlift) etc.

Wij staan klaar om – zonder kosten – op bezoek te komen om een vrijblijvende offerte op te stellen. Neem vandaag nog contact op voor een afspraak.

Een gemiddelde verhuizing duurt een werkdag, ervan uitgaande dat de verhuisdozen zijn ingepakt.

Bekijk ook onze verhuistips voor meer tips in de voorbereiding: een goede voorbereiding is immers het halve werk.

Wij werken volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer. Dit betekent dat er in weekenden, zon- en feestdagen een toeslag van 50 – 100% op de verhuiskosten van toepassing zou zijn. Hierdoor werken wij in de regel van maandag tot en met vrijdag. Het verhuispakket – indien van toepassing – wordt wel op zaterdagen gebracht en weer opgehaald.

Doe dit met name in de voorbereidende fase. Hierover adviseren wij jou graag.

Op de verhuisdag zelf is ons team zo goed op elkaar ingespeeld, dat dit het soepelste verloopt zonder anderen over de vloer. Het enige dat je hoeft te doen, is aanwijzingen te geven waar bepaalde meubels geplaatst mogen worden, en te ontspannen! De rest doen wij.

Wij werken niet met een aanbetaling. Aan het einde van de verhuisdag kan gewoon per pin betaald worden. Denk eventueel aan het (eenmalig) omhoog zetten van het bedrag dat gepind kan worden. De factuur wordt per mail toegezonden. Vind je dit niet prettig? Dan sturen we gewoon een factuur, die je op jouw gemak via de bank kunt betalen.