Bedrijfsverhuizingen in Roermond, Weert en Midden-Limburg

Erkend Verhuisbedrijf

ERKEND VERHUISBEDRIJF

Duurzame Verhuismaterialen

DUURZAME VERHUISMATERIALEN

Snel En Professioneel

snel en professioneel

Een verhuizing is een ingrijpende gebeurtenis die veel tijd en energie kost. Als die verhuizing dan ook nog eens jouw bedrijf betreft, heeft het zelfs nog meer impact: je wilt immers operationeel zijn én blijven.

Je hebt fijne medewerkers in dienst, die je ondersteunen waar mogelijk. Maar waar zij goed zijn in hun vak, zijn wij goed in dat van ons: verhuizen! Soepel en efficiënt.

Zorgeloze bedrijfsverhuizing met Rik Dieteren

Onze ervaren Verhuisadviseur bezoekt je op locatie en bespreekt jouw wensen. Deze worden vastgelegd in jouw persoonlijke verhuisplan, waarbij een gedetailleerd overzicht per ruimte uiteraard niet ontbreekt.

Dit overzicht is eenvoudig te delen met jouw team, zodat iedereen weet wat er gaat gebeuren. Desgewenst kan er door de projectleider gebruikgemaakt worden van onze kosteloze Rik Dieteren VerhuisApp.

Voor de perfecte voorbereiding ontvang je voorafgaand aan de verhuisdag onze professionele verpakkingsmaterialen: dozen in diverse formaten, inpakpapier en etiketten, speciale bakken voor onder andere gevoelige apparatuur. Zo kun je jouw spullen veilig en efficiënt inpakken en labelen, zodat ze snel en gemakkelijk op de nieuwe locatie kunnen worden uitgepakt.
Indien gewenst, kunnen wij jou daarbij aanvullend ondersteunen om alle voorbereidingen binnen een zo kort mogelijk tijdsbestek af te ronden.

Hoe zorg je voor een veilige verhuizing van jouw kostbare bedrijfsmiddelen?

Als ervaren Erkend Verhuizer zorgen wij er uiteraard voor dat uw eigendommen tijdens het transport en de verhuizing optimaal worden beschermd tegen beschadiging of verlies.

Mocht er desondanks iets gebeuren, ben je goed verzekerd middels ons Garantiecertificaat. Dit geeft jou de gemoedsrust dat jouw eigendommen in de beste handen zijn tijdens de verhuizing.

Bedrijfsverhuizingen met Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen

Al met al bieden wij als Erkend Verhuizer onze zeer persoonlijke, uitgebreide én professionele service aan klanten die hun bedrijf willen verhuizen.

Door met ons samen te werken kunt jij je volledig concentreren op het runnen van jouw bedrijf, terwijl wij ervoor zorgen dat je verhuizing soepel en efficiënt verloopt.

Veelgestelde vragen over zakelijk verhuizen

Ga je met jouw bedrijf verhuizen, dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers op de hoogte zijn van de verhuizing en eventuele veranderingen die dit met zich meebrengt. Dit omvat ook het zorgen voor een soepele overgang tijdens de verhuisdag.

Het is belangrijk om een gedetailleerd plan te hebben voor de verhuizing, inclusief de timing en de logistiek van de verhuizing, zodat jouw bedrijf zo min mogelijk hinder ondervindt.

Met onze jarenlange ervaring helpen wij graag met het opstellen van uw persoonlijke verhuisplan.

Het is belangrijk om een realistische planning op te stellen en alle stappen van de verhuizing te coördineren, inclusief het inpakken, transporteren en uitpakken van alle spullen. Ook hier ondersteunen wij jou graag.