Seniorenverhuizingen: Verhuizen zonder zorgen

Senioren verhuizen

PERSOONLIJKE AANDACHT

Keuken Transport Icoon

OOK ONTRUIMINGEN

Thuispictogram

opslag-mogelijkheden

Verhuizen naar een kleinere woning? Bij een senioren verhuizing is vaak net iets meer creativiteit en een andere inspanning nodig. In een kort tijdsbestek moet er veel geregeld worden. Uw persoonlijke spullen of die van uw dierbaren, daar wilt u het beste voor. Wij van Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen begrijpen verhuizen en kunnen een totaalpakket aanbieden waarbij uw huisraad of die van uw dierbaren door onze verhuizers met zorg wordt ingepakt. Onze verhuizers helpen met het nauwkeurig in- en uitpakken van de huisraad en het transporteren naar de nieuwe situatie. Dit doen wij met behulp van speciale hoezen, folies en dekens. Uw verhuiszorgen worden uit handen genomen met onze speciale seniorenverhuisservice.

Offerte aanvragen

Via deze knop kunt u eenvoudig een offerte opvragen. Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen staat voor duidelijkheid en eerlijke prijzen. Zo maken wij altijd eerst een afspraak om de situatie te bespreken zodat we op basis daarvan een passende prijsofferte kunnen opstellen. In deze offerte beschrijven we tot in detail welke onderdelen zijn opgenomen, zo weet u precies waar u aan toe bent. Op deze manier verzorgen wij uw verhuizing geheel op maat!

Mensen verhuizen gemiddeld 7 keer in hun leven volgens het CBS. Dit komt neer op ongeveer één keer per tien jaar. Toch spreken we vaak mensen die al ruim 30 jaar op hetzelfde adres wonen en weinig tot geen ervaring hebben met verhuizen. Ze zien er als een berg tegenop.

De ervaring? Die hebben wij. Wij verhuizen gemiddeld drie huishoudens per dag. Al ruim 15 jaar. 

Die ervaring zetten we graag in om van jouw verhuizing een zo ontspannen mogelijke ervaring te maken. Onze Verhuisadviseur helpt je met het maken van een verhuisplanning, waarna je achterover kunt leunen en het in onze ervaren handen kunt leggen.

Verhuisservice voor ouderen: Onze werkwijze

Jouw eigen Verhuisadviseur begeleidt – samen met het Team Klantenservice – jouw verhuizing van het allereerste begin tot na de verhuisdag. Wij komen graag bij je thuis om – geheel vrijblijvend – jouw persoonlijke verhuisplan met je te bespreken. 

Zo bespreken wij onder andere of je demontage en montage wenst van bijvoorbeeld kasten of bedden, en of je gebruik wilt maken van onze inpak- en / of uitpakservice. In het laatste geval wordt alles uit de kasten, keuken etc. voor jou ingepakt een dag of enkele dagen voorafgaand aan de verhuizing.

Je ontvangt een uitgebreide en goed onderbouwde offerte, geheel op maat. Tevens werken wij met de beste verzekering, zonder eigen risico.

Onze professionele verhuismaterialen (diverse maten verhuisdozen, inpakpapier en etiketten) worden zonder kosten bij jou thuis geleverd. Na de verhuizing halen we deze uiteraard ook weer op bij jouw nieuwe adres.

Wij werken met een vast team verhuizers dat goed op elkaar ingespeeld is. Onze medewerkers zijn in vaste dienst en opgeleid via het Verhuiscollege van de Erkende Verhuizers.

Ons team weet wat hard werken is, maar kan ook goed de rust bewaren, aangezien verhuizen voor velen een spannende ervaring kan zijn, die stress met zich meebrengt. Topservice met een glimlach!

Senioren verhuizen: Waar moet je op letten?

Uw Verhuisadviseur bespreekt eerst rustig aan tafel wat je voor ogen hebt inzake jouw verhuizing. Wat zijn jouw wensen, welke zorgen heb je?

Daarna lopen jullie samen door de woning en wordt alles keurig op papier gezet, zodat je dit zelf niet hoeft te doen. Wij inventariseren jouw wensen waarna je een overzichtelijk document hebt waarop alles vermeld staat, wat je kunt voorzien van je eigen aantekeningen. Dit biedt structuur en vooral rust.

Daarnaast hebben wij een Verhuischecklist samengesteld, met de belangrijkste tips rondom jouw verhuizing. Deze ontvang je op papier, eenvoudig af te vinken. Mocht je het fijner vinden om dit via een app te doen, kan dat op de mobiele telefoon of tablet met de gratis Rik Dieteren Verhuisapp.

Toch nog vragen? Onze Klantenservice staat voor jou klaar, je pleegt een telefoontje en wij helpen je graag verder.

Kosten van een seniorenverhuizing

Zo veel mensen, zo veel wensen. Nadat wij deze bij jou in kaart hebben gebracht, maakt onze Verhuisadviseur een vrijblijvende offerte. 

Er wordt onder andere gekeken naar de bereikbaarheid van beide woningen, het aantal meubels dat verhuisd dient te worden, eventuele (de)montage of inpakservice en hoeveel tijd hiermee gemoeid is. 

Hulp bij verhuizing senioren: Schakel Rik Dieteren Verhuizingen in voor een prettige verhuisservice

Gun jezelf die rust omtrent jouw verhuizing en plan een vrijblijvende afspraak in. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring, vertrouw op ons vriendelijke, goed opgeleide en betrouwbare team – en kies voor die soepele overgang naar jouw nieuwe woning. Meer weten? Bel ons gewoon even: 0475 – 78 51 99. Wij zijn er van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 12.30 uur en van 13.00 – 17.00 uur. Is het weekend? Mail dan gerust naar [email protected] en wij nemen de eerstvolgende werkdag contact met je op.

Veelgestelde vragen over senioren verhuizen

Je kunt vragen naar ervaringen van familie of vrienden en – indien van toepassing – ervaringen van de zorginstelling, en je verdiepen in klantreviews. Let er dan op dat deze onafhankelijk zijn, zoals de website www.klantenvertellen.nl

Kijk niet alleen naar het ‘rapportcijfer’ maar ook hoeveel beoordelingen zijn gegeven. Een 9,6 met ruim 1.000 beoordelingen zegt meer dan een 10 met slechts vijf reacties.

Kijk verder goed naar de kleine lettertjes: hoe goed is uw inboedel verzekerd, is er sprake van een eigen risico? Is het team betrouwbaar en ervaren? Hoe transparant is de offerte, komen er extra kosten bij?

Rik Dieteren is al jaren een vertrouwde partner van de Groene Kruis Ledenorganisatie: “Samen met hun team zorgen zij ervoor dat uw spullen snel en zorgvuldig worden verhuisd naar de gewenste locatie. Een zeer goede en betrouwbare verhuisservice”.

Met jouw lidmaatschapskaart krijg je korting op de verhuizing. Meld dit altijd voorafgaand aan ons offerte bezoek, zodat we deze correct kunnen verwerken.

Vraag de ledenorganisatie of onze Verhuisadviseur naar de voordelen.

Tijdens het offerte bezoek wordt besproken wat jouw wensen zijn inzake de verhuizing: van de zogenaamde VIP-verhuizing tot de verhuizing van enkele meubelstukken, of zelfs een enkele (lastige) kast.

Wij zijn gespecialiseerd in ‘ontzorgd verhuizen’. Denk hierbij aan ons inpak- en uitpakteam, handyman, de mogelijkheid tot demonteren en monteren van meubels, het afvoeren van overbodige inboedel etc.

Wij kunnen de inboedel geheel of deels inpakken. In de meeste gevallen gebeurt dit de dag voor de verhuizing. Binnen een dag of dagdeel verpakt ons team alles in verhuisdozen, zodat het de volgende dag door de verhuizers efficiënt verhuisd kan worden. Dit kan geheel naar wens en op maat gepland worden.

De inhoud van jouw kasten wordt veelal door onze ervaren dames ingepakt. De dag na de verhuizing kunnen zij desgewenst alles weer uitpakken en in de desbetreffende kasten terug plaatsen, zodat jij binnen drie dagen volledig verhuisd bent.

Enkel inpakken – zodat je zelf uit kunt pakken – is uiteraard ook mogelijk.

Tijdens ons offerte bezoek maken wij een inschatting van hoeveel en welke dozen je nodig hebt. Op een zaterdag naar keuze leveren wij – zonder extra kosten – dan stevige drielaags verhuisdozen, boekendozen, barreldozen, (eventueel) garderobeboxen, verhuisstickers, inpakpapier, etc. Uiteraard halen we deze na uw verhuizing ook weer bij je op.

Ja zeker! Bij overbodig meubilair kijken we altijd eerst of we dit een tweede leven kunnen gunnen bij een van onze kringloopcontacten.

Mocht de kringloop niet geïnteresseerd zijn, kunnen we dit voor jou afvoeren. Een inschatting van deze kosten kunnen we tijdens het offerte bezoek geven.

Wij zijn ‘kind aan huis’ bij de zorginstellingen in en om Midden-Limburg. Hierdoor kennen we de zogenaamde spelregels, waardoor we zo efficiënt (en rustig) mogelijk de verhuizing uit kunnen voeren.

Wij hebben veel ervaring in verhuizingen voor senioren, begrijpen de stress die hiermee gepaard kan gaan, en kunnen hierdoor van de verhuizing een fijne ervaring maken.

Wij komen altijd even (vrijblijvend) langs voor een offerte bezoek. Jullie kunnen dan alvast kennis maken met onze Verhuisadviseur.

Onze collega neemt de tijd, legt rustig uit hoe het in zijn werk gaat, en voelt al snel aan waar jullie stress en spanning vandaan komt. Met onze ervaring kunnen we hierin geruststellen en uitleggen wat jullie mogen verwachten.

Op de verhuisdag zelf neemt de voorman alle tijd voor jullie, als hij merkt dat je je ergens niet prettig bij voelt. Elke verhuizing is immers mensenwerk.

Wij werken met een vast team van lokale verhuizers, die de omgeving en lokale gebruiken kennen en zo ook in kunnen spelen op vragen en onduidelijkheden.

Onze verhuizers komen uit Roermond, Weert of directe omgeving, zijn representatief en ervaren. Tevens hebben zij een opleiding gevolgd bij het Verhuiscollege van de Erkende Verhuizers, waar niet alleen de nadruk ligt op het ‘tillen en sjouwen’, maar ook op het menselijk aspect.