Containeropslag

Gemakkelijk spullen tijdelijk in opslag bewaren bijvoorbeeld tijdens een verhuizing of verbouwing? Sla uw inboedel eenvoudig op in onze mobiele opslagboxen. De gevulde opslagboxen worden geleverd door onze haal- en brengservice en worden bewaard in een afgesloten opslagruimte. Tussentijds bezoek is uiteraard mogelijk in overleg. Onze verhuizers zullen uw goederen inpakken met aanvullende verhuismaterialen, zoals dekens, folies en verhuisdozen. Indien gewenst kunnen we de ingepakte goederen in een goederenlijst verwerken.

Afmetingen

De standaard afmetingen van onze mobiele opslagboxen zijn 3,1 x 2,1 x 2,1 meter (6,5m2 – 11,5m3). Opslagboxen in een ander formaat zijn mogelijk op aanvraag.

‍Hoe werkt dit?

Stap 1. Maak een afspraak! Wij komen eerst bij u langs om de situatie te bespreken zodat we op basis daarvan een passende prijsofferte kunnen opstellen.

Stap 2. Op de afgesproken datum plaatsen wij de mobiele opslagbox bij uw woning.

Stap 3. Onze verhuizers laden de opslagbox in. Desgewenst kunnen wij uw goederen inpakken in folies en dekens en kunnen we uw goederen in een goederenlijst verwerken.

Stap 4. Wij komen de opslagbox op een vooraf afgesproken moment bij u ophalen.

Stap 5. Zodra de verbouwing of verhuizing klaar is, plaatsen wij de opslagbox terug bij uw woning.

Stap 6. Onze verhuizers laden de opslagbox weer uit. Zodra dit klusje geklaard is, nemen we de opslagbox weer mee.

Note! U dient zelf uw verzekering het adres van de opslag door te geven, wij zijn niet automatisch verzekerd voor uw spullen.