Keukentransport

Je hebt een goedlopend keukenbedrijf, je weet precies wat jouw klanten nodig hebben en zorgt met jouw ervaring ervoor dat zij kunnen genieten in de droomkeuken die zij voor ogen hebben. Jouw team maakt deze keuken geheel op maat, of je bestelt de onderdelen bij gerenommeerde partners. Pas als alles klopt, lever je de keuken uit. En daar komen wij in beeld.

Veilige en zorgvuldige verplaatsing van keukens

Alle onderdelen van de keuken staan klaar en kunnen naar de klant getransporteerd worden, zodat jouw medewerkers deze ter plaatse kunnen monteren. Je hebt de klant alle aandacht gegeven in de beslissingsfase en bij de aankoop. Door jouw ervaring en het vertrouwen dat de klant in je heeft, is deze koop tot stand gekomen.

Het ‘zomaar even snel vervoeren’ van de keuken door een willekeurig transportbedrijf zou afbreuk doen aan het professionele plaatje dat je de klant wilt bieden.

Wie kan jou dan beter helpen dan Erkend Verhuizer Rik Dieteren? Hét verhuis- en transportbedrijf in Roermond en Weert. Ons representatieve en uiterst klantvriendelijke team heeft al meer dan vijftien jaar ervaring met soortgelijke opdrachten in de regio Midden-Limburg.

Beschermende verpakking en transportmateriaal voor keukenvervoer

Bij het transporteren van keukens gaat bij ons de zorg en bescherming hand in hand. Om ervoor te zorgen dat de keuken veilig en onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomt, maken wij indien gewenst gebruik van de duurzame beschermingsmaterialen van DuVeMa, met hun bekende Protection Quilts. Deze hoogwaardige stretch hoezen zijn speciaal ontworpen om de verschillende onderdelen van de keuken volledig te bedekken, waardoor ze en de woning perfect beschermd worden.

Met onze unieke aanpak en het gebruik van deze kwalitatieve materialen, geven wij de keukens de bescherming die het verdient. Je kunt erop vertrouwen dat de keukens tijdens het transport in goede handen zijn en zonder schade op de plaats van bestemming aankomen. Bij ons staat de zorgvuldige behandeling van de waardevolle keuken voorop, waardoor jij met een gerust hart de verantwoordelijkheid aan ons kunt overlaten.

Professioneel keukentransport in en om Roermond, Echt, Weert en Venlo

Bij ons streven we ernaar om een perfecte planning te realiseren, hoewel we weten dat dit niet altijd haalbaar is. Om dit streven te ondersteunen, hebben we enkele jaren geleden besloten om onze verhuis- en ontruimplanning aan te vullen met opdrachten van keukenontwerpers in Noord- en Midden-Limburg. Deze samenwerking zorgt voor een optimale planning en biedt ook jouw bedrijf tal van voordelen om van te profiteren.

Bij ons kun je rekenen op een uitgebreid wagenpark, speciaal ontworpen voor vervoer op maat. Of het nu gaat om kleine of grote projecten, we hebben de juiste voertuigen om aan jouw behoeften te voldoen. Daarnaast beschikken we over ervaren en representatieve medewerkers die zorgvuldig met jouw goederen omgaan en garant staan voor een professionele service.

Een ander voordeel van onze samenwerking is de flexibiliteit die we bieden, zonder dat je een vaste chauffeur in dienst hoeft te nemen. Wij zorgen voor de benodigde mankracht en logistiek, zodat jij je kunt richten op jouw kernactiviteiten. Bovendien voorzien we in professionele (bescherm)materialen om ervoor te zorgen dat jouw goederen tijdens het vervoer goed worden beschermd.

Veelgestelde vragen over keukentransport in Roermond en Weert

Neem gerust even contact op voor de mogelijkheden. Hoe eerder je ons op de hoogte stelt, hoe groter de kans dat we dit voor jou kunnen regelen.
Wij werken met de beste transport software voor het MKB: geheel op maat gemaakt voor ons bedrijf. Helder en overzichtelijk: zowel voor ons, voor jou en jouw keukenbedrijf als ook voor de klant. Dit systeem is het perfecte verlengstuk van onze dienstverlening.