Verhuizingen

Fullservice

Vrijblijvende offerte

Eerlijke prijs

Experts in verhuizen

Wij zijn Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen. Een fullservice verhuisbedrijf in Roermond en omgeving dat opvalt als het om verhuizen, ontruimen en opslag gaat. Iedereen kan spullen van punt A naar B vervoeren. Wij doen dat op ónze manier met ruime ervaring en onderscheidend vermogen door onze inzet,vakmanschap en mentaliteit. Waar anderen links gaan, gaan wij niet rechts, maar gewoon onze eigen weg! Een weg die wordt gevormd door onze klanten. Uw rust is ons product. Bij ons kunt u terecht voor vrijwel ieder type verhuizing, zowel voor de particuliere als zakelijke markt.

‍Hoe we dat doen?

Door te ontzorgen vanaf het eerste contact, tot ver ná het moment dat we de straat uit rijden. Wij begrijpen verhuizen en de impact ervan binnen ieder huishouden. We ontzorgen door dit begrip in elke stap om te zetten in actie. Een klein gebaar met groot effect.

Waarom vinden wij dit belangrijk?

‍Een verhuizing is niet alleen spullen vervoeren en op een andere plek neerzetten. Voor onze klanten betekenen deze spullen zoveel méér: het zijn uw herinneringen en vormt op een andere plek hun nieuw thuis. Een belangrijke markering in uw leven waar wij onderdeel van uit mogen maken. Van stressmoment naar beleving. We doen er alles aan (en het liefst een beetje meer) om van elke verhuizing een nieuwe herinnering te maken die graag met anderen wordt gedeeld.

‍Wij bieden maatwerk

 Wij staan voor duidelijkheid en eerlijke prijzen. Zo maken wij altijd eerst een afspraak om de situatie te bespreken zodat we op basis daarvan een passende prijsofferte kunnen opstellen. In deze offerte beschrijven we tot in detail welke onderdelen zijn opgenomen, zo weet u precies waar u aan toe bent. Op deze manier verzorgen wij uw verhuizing geheel op maat!

Partnerships

Vanwege onze professionele aanpak, ruime ervaring en onderscheidend vermogen door onze inzet, vakmanschap en mentaliteit hebben wij langdurige relaties met makelaars, notarissen, bewindvoerders, gemeenten, woningbouworganisaties, zorgorganisaties en goede doelen. Ook werken wij nauw samen met collega (erkende) verhuisbedrijven zodat wij u in het hele land kunnen bedienen!