Verhuismaterialen Old

Fullservice

Fullservice

Vrijblijvende Offerte

Vrijblijvende offerte

Eerlijke Prijs

Eerlijke prijs

DUURZAME VERHUISMATERIALEN

Wij zijn groot voorstander van duurzaamheid en kostenbesparing. Hiervoor gebruiken wij graag herbruikbare verpakkingsmaterialen. Jaarlijks worden er duizenden rollen bubbelplastic gebruikt en weggegooid. Een enorme afvalberg. Hier werken wij niet aan mee. Onze materialen zijn de uitgelezen vervanger van het milieubelastende bubbelplastic. Onze verhuismaterialen bieden een nieuwe, milieuvriendelijke én herbruikbare manier van verhuizen. In-en uitpakken wordt een koud kunstje! Zo werken wij bijvoorbeeld met:

Biyomap

De Biyomap zorgt voor een maximale bescherming van dierbare of exclusieve muurdecoratie. De Biyomap is ademend, waterafstotend en vooral duurzaam doordat u geen rollen bubbeltjesfolie meer nodig heeft. De Biyomappen beschikken over handige klittenbandsluiting en zijn verstelbaar op verschillende hoogtes.

Productfoto Biyomap

ProtectionQuilt

De ProtectionQuilt werkt vele malen sneller dan de “oude” manier van inpakken met verhuisdekens en wikkelfolie. Deze hoezen passen zich automatisch aan het product aan, van piano tot televisie!

Hoezen laadklep

SERVIESBOXEN

Ons inpakteam gebruikt speciale serviesboxen. Deze boxen bestaan uit vakverdelingen. Hierdoor kunnen wij sneller uw servies inpakken zonder inpakpapier. Sneller, efficiënter en zonder afval.

productfoto servicebox

OFFERTE AANVRAGEN

Via deze knop kunt u eenvoudig een offerte opvragen. Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen staat voor duidelijkheid en eerlijke prijzen. Zo maken wij altijd eerst een afspraak om de situatie te bespreken zodat we op basis daarvan een passende prijsofferte kunnen opstellen. In deze offerte beschrijven we tot in detail welke onderdelen zijn opgenomen, zo weet u precies waar u aan toe bent. Op deze manier verzorgen wij uw verhuizing geheel op maat!