Transport in Roermond, Weert en Midden-Limburg

Zowel de zakelijke als particuliere markt ondersteunen wij op regelmatige basis bij het transport.

Zoekt je hulp bij transport als particulier? Je hebt bijvoorbeeld een loungeset gekocht, maar geen vervoer. Wij staan voor jou klaar, of je nou een klein busje nodig hebt of een grotere vrachtwagen. Onze verhuizers halen het voor je op en leveren het aan huis, zetten het desgewenst op de plaats van bestemming.

Meubeltransport en keukentransport

Je hebt een goedlopend meubelbedrijf of keukenbedrijf. Op piekmomenten heb je niet voldoende chauffeurs of wagens beschikbaar om alle orders uit te leveren. Of je hebt er bewust voor gekozen om het transport uit te besteden.

Wie kan jou dan beter helpen dan Erkend Verhuizer Rik Dieteren? Hét verhuis- en transportbedrijf in Roermond Weert. Ons team heeft al meer dan vijftien jaar ervaring met soortgelijke opdrachten in de regio Midden-Limburg.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Transport Roermond Weert: veilig & met zorg

Discretie staat bij ons – via het Verhuiscollege opgeleide – team hoog in het vaandel. Zo transporteren wij ook privacygevoelige documenten volgens geldende richtlijnen van onder andere AVG-wetgeving. Wij ontzorgen volledig op het gebied van transport in Roermond Weert. Zo hoeft jouw bedrijf zich nooit zorgen te maken over gevoelige informatie en data.

Veelgestelde vragen over onze transport dienstverlening

Wat kunnen jullie voor ons bedrijf betekenen?

Geen enkele planning sluit perfect aan. Toch is dit ons streven. Daarom vullen wij sinds enkele jaren onze verhuis- en ontruimplanning aan met opdrachten van andere ondernemers.

Wij werken zo aan een optimale planning en jouw bedrijf profiteert van alle voordelen in deze samenwerking. Denk hierbij aan ons uitgebreide wagenpark voor vervoer op maat, de ervaren en representatieve medewerkers, professionele (bescherm)materialen en flexibiliteit zonder een vaste chauffeur in dienst te nemen.

Hoe houd ik het overzicht inzake ritten en aflevermomenten, zodat ik optimaal op de hoogte ben en indien nodig de klant kan informeren?

Wij werken met de beste transport software voor het MKB: geheel op maat gemaakt voor ons bedrijf. Helder en overzichtelijk: zowel voor ons, voor jouw bedrijf als ook voor jouw klant.

Dit systeem is het perfecte verlengstuk van onze dienstverlening.

Ik ben een startende ondernemer en heb geen eigen wagenpark. Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Tijdens het – geheel vrijblijvende – intakegesprek leren we jou graag beter kennen. Wat is belangrijk voor jou persoonlijk, voor jouw bedrijf en (niet te vergeten) voor jouw klanten.

Of het nu gaat om twee ritten per maand of vier opdrachten per week, wij regelen het voor jullie in de geest van het bedrijf.

Onze ervaren en representatieve medewerkers worden vooraf gebriefd over de gewenste werkwijze en desbetreffende opdracht.

Mijn chauffeur is binnenkort twee weken uit de running, kunnen jullie mij helpen?

Neem gerust even contact op voor de mogelijkheden. Hoe eerder je ons op de hoogte stelt, hoe groter de kans dat we dit voor jou kunnen regelen.