Verhuispakket op maat

Elke verhuizing is maatwerk, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Ons verhuispakket wordt eveneens op maat voor jou samengesteld.
Tijdens ons offerte bezoek maakt onze Verhuisadviseur een inschatting hoeveel en welke dozen jij nodig hebt.
Het verhuispakket wordt op een zaterdag naar keuze – zonder extra kosten – bij jou aan huis geleverd. Uiteraard halen we deze na de verhuizing ook weer bij jou op.

Inhoud van het verhuispakket

Afhankelijk van de te vervoeren inboedel bestaat jouw verhuispakket uit stevige drielaags verhuisdozen, boekendozen, barreldozen (grote dozen voor veel volume met weinig gewicht), (eventueel) garderobeboxen, verhuisstickers en inpakpapier.

Dé voordelen van een verhuispakket op maat!

Een verhuisdoos van ‘bouwmarkt-kwaliteit’ kost gemiddeld € 4 per doos. Tel daarbij op dat binnen een huishouden gemiddeld 75 verhuisdozen nodig zijn. Waarbij kelders, zolders en garages vaak voor heel wat extra dozen zorgen.
Om schade aan jouw inboedel te voorkomen adviseren wij om géén verhuisdozen van de bouwmarkt te gebruiken. Door de minder goede kwaliteit loop je de kans dat hier bijvoorbeeld een bodem onderuit valt. 

Daarnaast heb je na je verhuizing een hele stapel dozen, waar je eigenlijk geen bestemming meer voor hebt.
Deze ruim € 300,- kun je besparen door de kosteloze bruikleen van onze stevige drielaags verhuisdozen, boekendozen, barreldozen en garderobeboxen.

Veelgestelde vragen over ons verhuispakket

Tijdens ons offerte bezoek maakt onze Verhuisadviseur een inschatting hoeveel en welke dozen je nodig hebt. Dit staat ook duidelijk per soort doos vermeld op jouw offerte.

Het aantal dozen wordt bepaald naar aantal van het bezoek aan huis, er geldt geen minimum of maximum voor de levering van ons verhuispakket.

Deze vraag krijgen wij vaker en dit is zeker mogelijk. Je kunt zowel nieuwe dozen overnemen als tweedehands exemplaren. Veelal worden onze dozen gebruikt als ‘archiefdozen’ op bijvoorbeeld de zolder.

Nee hoor, je ontvangt van ons een pak professioneel inpakpapier voor al jouw kwetsbare inboedel.

Het verhuispakket wordt op een zaterdag naar keuze – zonder extra kosten – bij jou aan huis geleverd. Je geeft zelf een moment door waarop dit het beste uitkomt.

Uiteraard halen we de dozen na uw verhuizing ook weer bij je op.

Zeker is dat mogelijk. Neem gerust even contact op met onze Klantenservice voor een afhaalafspraak. Wij zorgen dan dat de gewenste aantallen voor je klaar staan.

Zelf terugbrengen is ook mogelijk. Informeer ook dan even onze Klantenservice, zodat we zorgen dat een collega deze van jou in ontvangst kan nemen.

Bel ons gewoon even: 0475 – 78 51 99. Wij zijn er van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 12.30 uur en van 13.00 – 17.00 uur.

Is het weekend? Mail dan gerust naar [email protected] en wij nemen de eerstvolgende werkdag contact met je op.