Verhuislift huren

Fullservice

Fullservice

Vrijblijvende Offerte

Vrijblijvende offerte

Eerlijke Prijs

Eerlijke prijs

Waarom een verhuislift huren? Op deze wijze kan er vaak sneller en efficiënter gewerkt worden. Je verliest namelijk geen tijd door het wachten op de binnenlift of het verhuizen via de trap. Onze Klantenservice adviseert je graag.

Waarom een verhuislift huren?

Heb je er al eens over nagedacht om met een verhuislift te verhuizen? Dit is vaak ook mogelijk bij een ‘gewone woning’ en niet alleen bij appartementen.

De kosten verdien je al gauw terug, doordat er sneller en efficiënter gewerkt kan worden. Je verliest namelijk geen tijd door het wachten op de binnenlift of het verhuizen via de trap. Onze Klantenservice kijkt graag met je naar de mogelijkheden.

Onze verhuislift service

Je hebt een nieuwe bank of een nieuw bed gekocht, maar je krijgt deze via de trap niet in je woning. Dan is onze verhuislift service de ideale oplossing!

Op de gewenste dag komen onze verhuizers met de verhuislift naar de woning. Zij plaatsen de lift, verpakken indien nodig het meubelstuk ter bescherming, bedienen de lift en halen het meubelstuk er weer vanaf waarna ze het voor jou op de gewenste plek zetten.
Als Erkend Verhuizer ben je hierbij perfect verzekerd, zonder eigen risico. De verzekering geldt niet alleen voor het te verplaatsen meubelstuk, maar ook voor de woning.

Tarieven en offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte aanvragen is eenvoudig. Je neemt contact met ons op: telefonisch, via onze zakelijke WhatsApp of via mail. Onze Klantenservice zal je enkele vragen stellen en desgewenst om foto’s vragen ter verduidelijking.

In de meeste gevallen ontvang je binnen een werkdag de gespecificeerde offerte in jouw mailbox.

Je bent met de verhuislift service verzekerd van een goede en snelle service van onze betrouwbare en ervaren verhuizers tegen het beste tarief.

Veelgestelde vragen over verhuisliften

Op bepaalde locaties is het lastig om op ‘traditionele wijze’ te verhuizen. Denk aan een woning met een smalle trap, een lastige draaicirkel of aan een appartement in een gebouw met maar één binnenlift voor meerdere woningen.

Met onze verhuislift service kan er sneller en efficiënter gewerkt worden. Je verliest namelijk geen tijd door het wachten op de binnenlift en voorkomt moeilijkheden dan wel schade met het verhuizen via de trap.

Een vrijblijvende offerte aanvragen is eenvoudig. Je neemt contact met ons op: telefonisch, via onze zakelijke WhatsApp of via mail. Onze Klantenservice zal enkele vragen stellen en desgewenst om foto’s vragen ter verduidelijking.

In de meeste gevallen ontvang je binnen een werkdag de gespecificeerde offerte in jouw mailbox.

Je bent met de verhuislift service verzekerd van een goede en snelle service van onze betrouwbare en ervaren verhuizers tegen het beste tarief.

Dit valt helaas niet onder onze service. Je kunt wel gebruikmaken van onze verhuislift service, waarbij minimaal twee ervaren verhuizers naar de locatie komen.

Het vereist specialistische kennis en ervaring om de verhuislift op correcte wijze op te bouwen en deze in gebruik te nemen.

Neem gerust eens contact op met onze Klantenservice: telefonisch, via onze zakelijke WhatsApp of via mail. Onze Klantenservice zal enkele vragen stellen en desgewenst om foto’s vragen ter verduidelijking.

Bij de meeste gebouwen in en om Roermond en Weert hebben wij al werkzaamheden uitgevoerd met onze verhuislift, waardoor we veel ervaring hebben qua mogelijkheden.