Verhuisliften Old

Fullservice

Fullservice

Vrijblijvende Offerte

Vrijblijvende offerte

Eerlijke Prijs

Eerlijke prijs

Gaat u verhuizen naar een bovenwoning of een appartement op de vijfde etage? Of wilt u meubels voor een klant op de derde etage afleveren? Passen de goederen niet door het trapgat of in de binnenlift? Wij van Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen verlichten dit werk graag voor u. Door gebruik te maken van een verhuislift is het stunten met zware meubels in het trappenhuis verleden tijd. Onze verhuisliften reiken maar liefst tot de zesde etage.

Onze verhuisliften kunnen op verschillende manieren ingezet worden. Voor de volgende 3 situaties kunt u onze verhuislift inhuren:

• 1 object snelservice;

• Verhuislift assistentie;

• Gebruik bij een complete verhuizing.

In iedere situatie verhuren wij de verhuisliften inclusief een vakbekwame verhuizer die de lift voor u bediend.

Verhuislift 1e etage

Offerte aanvragen

Via deze knop kunt u eenvoudig een offerte opvragen. Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen staat voor duidelijkheid en eerlijke prijzen. Zo maken wij altijd eerst een afspraak om de situatie te bespreken zodat we op basis daarvan een passende prijsofferte kunnen opstellen. In deze offerte beschrijven we tot in detail welke onderdelen zijn opgenomen, zo weet u precies waar u aan toe bent. Op deze manier verzorgen wij uw verhuizing geheel op maat!