ZAKELIJKE ontruimingen

Naast particuliere ontruimingen wordt Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen regelmatig ingeschakeld door bedrijven voor zakelijke ontruimingen na bijvoorbeeld een faillissement. Wij verzorgen zakelijke ontruimingen precies zoals u het voor ogen heeft. Wij van Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen worden graag uw partner op het gebied van zakelijke ontruimingen, want samen streven we naar hetzelfde doel; een zo goed mogelijke oplossing voor de klant. Note! Wij doen géén gedwongen huis uitzettingen of woningontruimingen en werken niet voor deurwaarders

Ons team bestaat uit ervaren ontruimers die met zorg en respect een ontruiming afhandelen. Dit doen wij in samenwerking met goede doelen. Zo proberen wij zoveel mogelijk goederen een tweede leven te geven.

Ontruiming op maat

Voor iedere situatie kunnen wij een ontruiming op maat aanbieden tot aan het bezemschoon opleveren van de woning. Via deze knop kunt u eenvoudig een offerte opvragen. De prijs is uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid inboedel en overige omstandigheden. Wij willen onze klanten geheel ontzorgen bij een ontruiming en bieden graag een helpende hand. Graag komen wij bij u langs om de situatie te bespreken zodat we op basis daarvan een passende prijsofferte kunnen opstellen.