Ontruimingen

Fullservice

Fullservice

Vrijblijvende Offerte

Vrijblijvende offerte

Eerlijke Prijs

Eerlijke prijs

De definitie volgens het woordenboek: een gebouw of gebied voorgoed verlaten en leeg achterlaten.

Een ontruiming kan veel omvatten: het leegruimen van een oude schuur, het leeg opleveren van een woning na overlijden, het volledig ontruimen van een kantoorgebouw.

Als je voor deze taak staat, is het vaak lastig om dit op te pakken. Wat is de wet- en regelgeving, hoeveel werk is het, wat moet er gedaan worden? Onze Ontruimingsadviseur weet jou dit vaak binnen een half uur te vertellen.

Zo helpt onze ervaring jou om overzicht te krijgen en de rust te bewaren. Je kunt zo beter besluiten wat wij voor jou kunnen betekenen, en wat je eventueel zelf nog (wilt of kunt) ondernemen.

Woningontruiming

Of het nu na een overlijden is, bij een verhuizing naar een kleinere woning of dat je vol energie aan de grote schoonmaak begint: bij het ontruimen van een woning – of enkele ruimte – komt meer kijken dan je in eerste instantie denkt.

Waar ga je beginnen? Heb je passend vervoer? Waar kun je welk afval heen brengen? Wie kan je daarbij helpen?
Wij kennen niet alleen alle vragen, maar hebben ook de antwoorden! Met ruim vijftien jaar ervaring durven wij ons wel de Ontruimingsspecialist te noemen.

Wij komen geheel vrijblijvend langs, maken met u een planning en geven aan met welk kostenplaatje je kunt gaan rekenen.

De uitvoering? Die is geheel op maat. In de meeste gevallen hoef je tijdens de werkzaamheden niet eens aanwezig te zijn. Ons team weet wat er wordt verwacht, je wordt geheel ontzorgd.

Bedrijfsontruiming

Stel: jouw bedrijf is uit zijn jasje gegroeid, of je gaat door het vele thuiswerken efficiënter met uw ruimte om en zoekt een kleiner pand. Hoe dan ook: de huur is opgezegd, en je plant jouw verhuizing. Daar kunnen wij jou zeker bij helpen.

Maar wist je ook dat wij ooit begonnen zijn met ontruimingen? Met meer dan vijftien jaar ervaring durven wij te zeggen dat we heel goed weten wat er moet gebeuren.

Wij verhuizen jou eerst naar de nieuwe locatie, waar iedereen vrij snel aan het werk kan. Op de achtergrond regelen wij alles op de oude locatie: overbodige zaken worden voor hergebruik aangeboden of afgevoerd.

Heeft jouw verhuurder speciale eisen? Wij zorgen er voor dat alles naar wens wordt opgeleverd zodat je er geen omkijken naar hebt. En jouw focus kunt houden waar deze hoort: in jouw eigen zaak!

De grootste voordelen van een ontruimingsspecialist

Ik ga zelf ontruimen

Vinkje pictogram

planning maken ontruiming

Vinkje pictogram

bij huur: voorinspectie Woningbouw

Vinkje pictogram

materialen aanschaffen

Vinkje pictogram

busje of aanhanger huren

Vinkje pictogram

borg betalen

Vinkje pictogram

eventueel verhuislift huren

Vinkje pictogram

eventueel vergunning aanvragen

Vinkje pictogram

container huren, kans op illegaal dumpen

Vinkje pictogram

afspraken maken met Kringloop

Vinkje pictogram

afval gescheiden aanleveren

Vinkje pictogram

familie en vrienden vragen

Vinkje pictogram

eten regelen voor iedereen

Vinkje pictogram

schade onderhands regelen

Vinkje pictogram

afhandelen schade, herstel regelen

Vinkje pictogram

bij huur: oplevering Woningbouw

Vinkje pictogram

gebruikte materialen opslaan

Team Rik Dieteren mag het regelen

Vinkje pictogram

Ontruimingsadviseur maakt de planning voor jou

Vinkje pictogram

ondersteuning bij voorinspectie

Vinkje pictogram

materialen beschikbaar

Vinkje pictogram

transport op maat

Vinkje pictogram

géén aanbetaling

Vinkje pictogram

eigen verhuislift(en)

Vinkje pictogram

in bezit van vergunning

Vinkje pictogram

container geregeld, toezicht

Vinkje pictogram

directe levering aan Kringloop

Vinkje pictogram

afval wordt gescheiden

Vinkje pictogram

ervaren en opgeleid personeel

Vinkje pictogram

een kop koffie mag

Vinkje pictogram

Garantiecertificaat zonder eigen risico

Vinkje pictogram

geheel uit handen genomen

Vinkje pictogram

ondersteuning bij oplevering

Vinkje pictogram

materialen worden hergebruikt

Ik twijfel over een niet-erkend bedrijf

Vinkje pictogram

planning maken ontruiming

Vinkje pictogram

voorinspectie regelen

Vinkje pictogram

materialen aanschaffen

Vinkje pictogram

transport geregeld

Vinkje pictogram

veelal aanbetaling

Vinkje pictogram

eventueel verhuislift

Vinkje pictogram

eventueel vergunning

Vinkje pictogram

eventueel container huren

Vinkje pictogram

overleg inzake Kringloop

Vinkje pictogram

veelal als restafval (duurder)

Vinkje pictogram

personeel geregeld

Vinkje pictogram

een kop koffie mag

Vinkje pictogram

eigen risico bij schade vaak € 250,00

Vinkje pictogram

evt. discussie schuldvraag

Vinkje pictogram

oplevering regelen

Vinkje pictogram

materialen retour

Veelgestelde vragen over onze ontruimingen

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een ontruimingsbedrijf?

Je kunt vragen naar ervaringen van familie of vrienden, en je verdiepen in klantreviews. Let er dan op dat deze onafhankelijk zijn, zoals de website www.klantenvertellen.nl.

Kijk niet alleen naar het ‘rapportcijfer’ maar ook hoeveel reviews zijn gegeven. Een 9,6 met ruim 1.000 reviews zegt meer dan een 10 met slechts vijf reacties.

Kijk verder goed naar de kleine lettertjes: Met welke extra kosten moet ik rekening houden? Hoe transparant is de offerte? Is het team ervaren?

Er zijn meerdere aanbieders, waarom moet ik Rik Dieteren kiezen?

Jouw eigen Ontruimingsadviseur begeleidt – samen met het Team Klantenservice – jouw ontruiming van het allereerste gesprek tot na de opdracht. Wij komen graag op locatie om – geheel vrijblijvend – de mogelijkheden met je te bespreken. Je ontvangt een uitgebreide en goed onderbouwde offerte, geheel op maat.

Wij werken met een vast team ontruimers dat goed op elkaar ingespeeld is. Onze medewerkers zijn in vaste dienst en opgeleid via het Verhuiscollege van de Erkende Verhuizers. Ons team weet wat hard werken is, maar kan ook goed de rust bewaren. Topservice met een glimlach!

Met ons ervaren team kennen wij de wet- en regelgeving omtrent het ontruimen en afvoeren van zaken op ons spreekwoordelijke duimpje, waardoor we jouw ontruiming efficiënt uit kunnen voeren.

Tot slot werken wij samen met diverse organisaties zoals Kringloopwinkels en de Kledingbank. Bruikbare spullen worden zo voor hergebruik aangeboden: wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel.

Wat kost een ontruiming?

Dit is afhankelijk van jouw wensen, wat verwacht je van ons en hoe groot is de opdracht. In het geval van een overlijden worden de kosten vaak gedekt door de verkoop van de woning. Een perfect opgeleverde woning zorgt immers voor meer interesse, een beter bod en een snellere verkoop.

Wij staan klaar om – zonder kosten – op bezoek te komen om een vrijblijvende offerte op te stellen. Neem vandaag nog contact op voor een afspraak.

Wat kan ik doen ter voorbereiding?

Zorg ervoor dat de zaken die behouden dienen te worden (meubels, persoonlijke herinneringen) voorafgaand aan de ontruiming uit de woning zijn.

Hierdoor kan het team snel en efficiënt werken, waardoor de tijd beperkt blijft en hierdoor eveneens de kosten. Jouw Ontruimingsadviseur kan je hier tijdens het bezoek over adviseren.

Hoe lang van tevoren moet ik de ontruiming aanvragen?

Ook last minute steken wij de handen uit de mouwen om jou te ontzorgen. In het geval van het overlijden van een bewoner in een zorginstelling is er helaas niet veel tijd tussen het moment van overlijden en het gewenste oplevermoment van de zorgkamer. Wij kunnen dit dan zelfs telefonisch met je afstemmen en op korte termijn voor jou verzorgen.

Heb je in verband met de verkoop van uw woning een specifieke datum in gedachten? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op om – geheel vrijblijvend – een plek in onze agenda te reserveren.

De woning moet op korte termijn leeg, maar er zijn nog meubels die we in de familie willen verdelen. Kunnen jullie deze ook tussentijds opslaan?

Jazeker kunnen wij dat, met onze speciale Opslagdienst. Tijdens de offerte kunt je aangeven wat opgeslagen mag worden. Je krijgt dan geheel vrijblijvend een overzicht van de kosten.

Er zijn nog prima meubels over. Brengen jullie alles zomaar naar de stort?

Jouw overbodige inventaris wordt zoveel mogelijk hergebruikt en krijgt een tweede leven via onder andere kringloopwinkels en de Kledingbank. Wat niet meer gebruikt kan worden, voeren wij netjes af.

Ook kunnen wij eventueel kluswerkzaamheden verzorgen. Denk hierbij aan oplevering voor de Woningbouwvereniging, (deels) leegruimen van de woning voorafgaand aan de verkoop. Vraag gerust naar de mogelijkheden.