PARTICULIERE ontruimingen

Wij begrijpen ontruimen als de beste en bieden een totaalconcept voor woningontruiming op vrijwillige basis. Situaties waar wij ingeschakeld worden zijn vaak emotioneel. Bijvoorbeeld na een verhuizing of overlijden. Note! Wij doen géén gedwongen huis uitzettingen of woningontruimingen en werken niet voor deurwaarders.

Ons team bestaat uit ervaren ontruimers die met zorg en respect een ontruiming afhandelen. U wordt op alle fronten volledig ontzorgd bij het opleveren van de woning. Ook proberen wij zoveel mogelijk goederen een tweede leven te geven. Alle inboedel wordt op zorgvuldige wijze door ons verwijderd en wanneer mogelijk hergebruikt. Zo gaat bruikbare inboedel en kleding in de meeste gevallen naar goede doelen zoals Kledingbank Limburg, kringloopwinkels en sociaal maatschappelijke instellingen. Bij inboedel waarbij wij twijfelen of het antiek is schakelen wij een veilinghuis in. Wij leveren de woning bezemschoon op volgens de eisen van de verhuurder, eigenaar, familie of makelaar. Indien gewenst kunnen wij ook nog kleine benodigde herstelwerkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij aan schilderwerk, stucwerk of andere klusjes.

Ontruiming op maat

Voor iedere situatie kunnen wij een ontruiming op maat aanbieden tot aan het bezemschoon opleveren van de woning. Via deze knop kunt u eenvoudig een offerte opvragen. De prijs is uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid inboedel en overige omstandigheden. Wij willen onze klanten geheel ontzorgen bij een ontruiming en bieden graag een helpende hand. Graag komen wij bij u langs om de situatie te bespreken zodat we op basis daarvan een passende prijsofferte kunnen opstellen.