Palletopslag Roermond

Je bent vrijwilliger bij een stichting of winkelier met beperkte opslagcapaciteit? Dan zijn er vast spullen die je – gedurende het grootste deel van het jaar – liever kwijt dan rijk bent. Denk aan al die decoratieve zaken voor bijvoorbeeld Pasen en Kerst, of Carnaval. Het staat meestal in de weg, en als je iets op wilt slaan met een hogere doorloopsnelheid, word je belemmerd qua beschikbare ruimte.

Sla met een gerust hart jouw pallets met goederen op

De oplossing is eenvoudig: plaats deze zaken bij elkaar op een pallet – of laat ons team dit voor je doen – en sla de pallet op in onze loods, of in een van onze (mobiele) boxen of containers. Veilig en vertrouwd!

Verschillende formaten opslagruimtes beschikbaar

Als dit het geval is ^
Of anders: Opslag goederen bij Rik Dieteren: de (aantal) voordelen (voorbeeld)

Voor elk volume hebben wij de passende oplossing, met onze (mobiele) boxen en containers in diverse afmetingen. 

Kun je hier meer over vertellen of wellicht visueel maken? Anders zou ik het andere kopje gebruiken en deze in de veelgestelde vragen verwerken. 

Dé voordelen van palletopslag huren bij Rik Dieteren

Flexibiliteit en kwaliteit, geen vaste lasten voor extra vierkante meters die de rest van het jaar niet benut worden. Dat zijn slechts enkele voordelen van het extern opslaan van jullie pallets in onze loods.

  • goede bereikbaarheid
  • opslagcapaciteit op maat
  • flexibele huurtermijn mogelijk
  • beveiligde opslaglocatie
  • betrouwbaar en ervaren team
  • personeel aanwezig tijdens kantoortijden
  • efficiënte afvoer van overbodige voorraad

Vraag een offerte aan om jouw pallets op te slaan

Wil je weten wat wij daarin voor jou kunnen betekenen? Neem meteen even contact op met onze Klantenservice voor meer informatie of het inplannen van een geheel vrijblijvend informatief gesprek. Bij ons kun je niet alleen jouw pallets opslaan, maar verzorgen wij ook goederenopslag, magazijnopslag en inboedelopslag.

Wij zijn er van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 12.30 uur en van 13.00 – 17.00 uur.

Is het weekend? Mail dan gerust naar [email protected] en wij nemen de eerstvolgende werkdag contact met je op.

Veelgestelde vragen over goederenopslag in Roermond

Je geeft ons een inschatting van de benodigde duur en bij de beëindiging van de opslagperiode reken je op dagbasis af. Zonder aanzegtermijn. Je hebt hierbij alle flexibiliteit, mocht de opslagperiode van de pallets korter of langer duren.

Onze Verhuisadviseur geeft jou graag – geheel vrijblijvend – meer informatie en maakt een berekening voor je. De kosten van palletopslag zijn afhankelijk van het op te slaan volume en de periode dat je er gebruik van wenst te maken.

Onze Opslagdienst is full service. Wij komen met onze mobiele boxen naar je toe, laden deze bij jouw woning of bedrijfspand en slaan deze daarna op in onze beveiligde loods.

Na afloop van de huurperiode brengen wij jouw box op dezelfde wijze terug.

Ben je zelf in bezit van transport, en wil je de pallets zelf afleveren? Vraag gerust even naar de mogelijkheden.