Bedrijfsontruiming

Stel: jouw bedrijf is uit zijn jasje gegroeid, of je gaat door het vele thuiswerken efficiënter met jouw ruimte om en zoekt een kleiner pand. Hoe dan ook: de huur is opgezegd, en je plant jouw verhuizing. Daar kunnen wij jou zeker bij helpen.

Professionele en efficiënte bedrijfsontruiming service

Wist je dat wij al meer dan vijftien jaar ervaring hebben inzake (bedrijfs)ontruimingen? Hierdoor durven wij wel te zeggen dat we heel goed weten wat er moet gebeuren. Ons team is zowel intern als extern opgeleid, waardoor zij snel en efficiënt de gewenste werkzaamheden uitvoeren.
Desgewenst verhuizen wij jullie eerst naar de nieuwe locatie, waar iedereen vrij snel aan het werk kan. Op de achtergrond regelen wij alles op de oude locatie: overbodige zaken worden voor hergebruik aangeboden of afgevoerd.

Zorgvuldige afvoer van inventaris en apparatuur

Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk zorgen wij voor zorgvuldige afvoer van jullie inventaris en apparatuur. Elke afvalstroom wordt op de juiste locatie aangeboden en zo veel mogelijk hergebruikt. Duurzaamheid staat hierbij voorop.

Bezemschoon opleveren van het bedrijfspand

Na de werkzaamheden wordt het pand uiteraard bezemschoon opgeleverd.

Heeft jouw verhuurder speciale eisen? Wij zorgen er voor dat alles naar wens wordt uitgevoerd en opgeleverd, zodat je er geen omkijken naar hebt. En jouw focus kunt houden waar deze hoort: in jouw eigen zaak!

Neem contact op voor een professionele bedrijfsontruiming

Twijfel je nog of je de ontruiming zelf uit gaat voeren of deze uit handen zal geven?

Als ondernemer wil je jezelf vaker in tweeën splitsen, met al het werk dat gedaan moet worden.

Laat ons doen waar wij goed in zijn, zodat jij je zonder zorgen kunt focussen op andere belangrijke taken. Ons team werkt snel, secuur en jij hebt er geen omkijken meer naar.

Gun jezelf deze rust in jouw planning en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend offertegesprek met onze Ontruimingsadviseur.

Veelgestelde vragen over bedrijfsontruiming

Er is een wezenlijk verschil tussen ontruimen en ontruimen. Ontruimen is immers niet alleen het ‘leegtrekken van een pand’, hier komt tegenwoordig veel meer bij kijken.

Denk bijvoorbeeld aan de verschillende soorten afvalstromen. Een ervaren team zal deze sortering snel en efficiënt kunnen maken, hetgeen niet alleen tijd bespaart op locatie maar ook bij het afvoeren naar eventueel verschillende locaties.

Zorg ervoor dat de zaken die behouden dienen te worden (kantoorartikelen, persoonlijke eigendommen van uw personeel) voorafgaand aan de ontruiming uit het pand zijn.

Hierdoor kan het team snel en efficiënt werken, waardoor de tijd beperkt blijft en hierdoor eveneens de kosten. Jouw Ontruimingsadviseur kan jou hier tijdens het bezoek over adviseren.

Inventaris wordt zo veel mogelijk hergebruikt en krijgt een tweede leven via onder andere kringloopwinkels en De Groene Transformator (Weerstand, Roermond). Wat niet meer gebruikt kan worden, voeren wij netjes af.