Goederenopslag Roermond

Een bedrijfspand huren is al duur genoeg, het liefst huur je alleen de ruimte die je nodig hebt. Toch kan het door het jaar heen voorkomen dat je tijdelijk behoefte hebt aan meer opslagruimte. Jullie magazijn staat al vol, maar wij helpen je graag.

Veilige en flexibele opslagruimte voor jouw goederen

Uiteraard voldoen wij, als Erkend Verhuizer, aan alle regels inzake verhuizen en opslag.

Onze opslaglocaties zijn voorzien van gedegen beveiliging, zowel in alarmsystemen als in routinematige controle door een lokaal beveiligingsbedrijf.

Wel zo fijn als je een betrouwbaar en ervaren team zoekt voor het opslaan van jouw goederen.

Verschillende formaten opslagruimtes beschikbaar

Als dit het geval is ^
Of anders: Opslag goederen bij Rik Dieteren: de (aantal) voordelen (voorbeeld)

Voor elk volume hebben wij de passende oplossing, met onze (mobiele) boxen en containers in diverse afmetingen. 

Kun je hier meer over vertellen of wellicht visueel maken? Anders zou ik het andere kopje gebruiken en deze in de veelgestelde vragen verwerken. 

Flexibele huuropties en toegankelijkheid bij opslag goederen

Wij hebben geen zogenaamde ‘garageboxen’ die vrij toegankelijk zijn. Jouw opslag wordt door ons team zo secuur mogelijk in onze (mobiele) boxen of containers geplaatst. Immers: hoe minder ruimte je nodig hebt, hoe lager het maandbedrag.

Ook onze boxen en containers zelf worden zo secuur mogelijk in onze loodsen geplaatst, om zo efficiënt mogelijk met de ruimte om te gaan.

Incidenteel kun je, op afspraak, in jouw opslagruimte tijdens kantooruren. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat dit maar heel sporadisch gebeurt vanwege een gedegen voorbereiding door onze klanten in samenspraak met de Zakelijke Adviseur. 

Neem contact op met Rik Dieteren voor goederenopslag in Roermond

Op korte termijn behoefte aan extra ruimte, pas over enkele maanden, of gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Neem meteen even contact op met onze Klantenservice voor meer informatie of het inplannen van een geheel vrijblijvend informatief gesprek.

Wij zijn er van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 12.30 uur en van 13.00 – 17.00 uur.

Is het weekend? Mail dan gerust naar [email protected] en wij nemen de eerstvolgende werkdag contact met je op.

Veelgestelde vragen over goederenopslag in Roermond

Onze Opslagdienst is full service. Wij komen met onze mobiele boxen naar je toe, laden deze bij jouw woning of bedrijfspand en slaan deze daarna op in onze beveiligde loods.

Na afloop van de huurperiode brengen wij jouw box op dezelfde wijze terug.

Je geeft ons een inschatting van de benodigde duur en bij de beëindiging van de opslagperiode reken je op dagbasis af. Zonder aanzegtermijn. Je hebt hierbij alle flexibiliteit, mocht de opslagperiode van jouw goederen korter of langer duren.
Onze Verhuisadviseur geeft jou graag – geheel vrijblijvend – meer informatie en maakt een berekening voor je. De kosten zijn afhankelijk van het op te slaan volume en de periode dat je er gebruik van wenst te maken.