Voorman verhuizingen regio Weert

WBRD-Team-Verhuizers

Voorman verhuizingen regio Weert, 24-36 uur per week

(Transport & Logistiek)

Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen: als Erkend Verhuizer al meer dan 15 jaar een vertrouwde naam in Roermond, Weert en omgeving. Elke verhuizing is maatwerk, wij zetten die extra stappen om onze klant volledig te ontzorgen.

Vanwege verdere groei zijn wij op zoek naar een Voorman verhuizingen regio Weert. 

Als Voorman ben jij het aanspreekpunt intern – naar je team en collega’s – en extern naar de klant. Je zorgt voor een gedegen voorbereiding van de opdracht die op de planning staat. Aan hand van ons eigen systeem zie je direct wat er van het team verwacht wordt en welke materialen je nodig hebt voor die dag.

Om 08.00 uur vertrek je in de regel naar de klant. Je stelt jezelf en het team voor en loopt met de klant door de woning, zodat je goed weet wat er van jullie wordt verwacht. De klant heeft dit al eerder besproken met de Verhuisadviseur, waardoor alles tot in detail verwerkt is in de inventarislijst. Je verdeelt ter plaatse de taken en verantwoordelijkheden en jullie laden de te verhuizen inboedel en verhuisdozen.

Rond het middaguur is de vrachtwagen geladen en vertrekken jullie – na een laatste controle van de oude woning – naar het nieuwe adres. Aan het einde van de werkdag nemen jullie afscheid van wederom een tevreden klant en vertrekken jullie naar de loods waar de wagens weer leeg en schoon opgeleverd worden. Zo ben jij weer op tijd thuis voor het avondeten.

Na een gedegen inwerkperiode vanuit Roermond is Weert en directe omgeving jouw werkgebied. Je bent gestructureerd, leergierig en werkt secuur. Ook kun je goed communiceren, zowel met de klant als met je collega’s en ben je creatief in het zoeken naar oplossingen – als zaken anders lopen dan vooraf verwacht. Jij bent immers verantwoordelijk voor de ideale verhuisdag.

Wi-j zegkdje det op ze Wieërs? Of je nou een Rogstaeker of een boetendörpse bent (in Weert geboren of erheen verhuisd): je woont in – of in de directe omgeving van –  Weert. Je praat of verstaat het dialect, je kent de mensen en weet wie je in bepaalde situaties om ondersteuning kunt vragen.

Je bent een natuurlijke leider, toegankelijk en je hebt een goed inlevingsvermogen. Menselijkheid staat voorop bij ons team, je biedt graag een luisterend oor. Of je al ervaren bent in het verhuisvak, of het graag wil leren: wij bieden zowel interne opleidingen als opleidingen via het Verhuiscollege. Je bent in bezit van je rijbewijs B en bij voorkeur BE (of bereid dit te halen).

Onze werktijden zijn in de regel van maandag tot en met vrijdag, je werkt 24-32 uur per week. Dit is in overleg af te stemmen, zodat we kunnen kijken wat het beste bij jou past. Bij gebleken geschiktheid is er uitzicht op een vaste aanstelling.

Het belangrijkste vinden wij dat de functie jou op het lijf geschreven is, en dat je klaar bent voor een nieuwe stap in een prettige en collegiale werkomgeving. Waat haadje gedachtj? We ontmoeten je graag!

Voor meer informatie of je directe sollicitatie kun je contact opnemen met onze Klantenservice via 0475 – 78 51 99 of per mail: [email protected]