Verhuizer Bij Vakantiebaan

Rikdieteren medewerker

Deze vacature is reeds ingevuld!

Team Rik Dieteren zoekt jou:
Weekend- en / of vakantiewerker

Wij...

zijn het team van Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen, Erkend Verhuizer. Gewaardeerd met al meer dan 1000 reviews op klantenvertellen.nl.  

Al ruim 15 jaar lopen wij elke dag die extra stappen om onze klanten volledig te ontzorgen en maatwerk te leveren. Ons motto: ‘Geit neet, besteit neet!’

Ons team bestaat uit 25 collega’s, van kantoorpersoneel tot verhuizer. Man, vrouw, 16 of 61; allemaal dragen we ons steentje bij. Onze verhuizers tonen hun kennis en kunde op het gebied van volledig ontzorgd verhuizen bij de klant thuis. De klant kan hiermee een ontspannen verhuizing of ontruiming tegemoet gaan!

Jouw baan

Een verhuisdag begint bij ons om 07:45 uur op de loods met een gezamenlijke start met het gehele verhuisteam. We bespreken de verhuizingen die deze dag op de agenda staan, met alle bijzonderheden. Elke verhuizing is immers maatwerk.
Eenmaal bij de klant loopt de voorman een rondje door de woning om te zien wat er gedaan mag worden, terwijl de collega verhuizers de materialen klaarzetten en beginnen met het inpakken van de inboedel (met gebruik van onze Duurzame Verhuis Materialen).
Daarnaast is er soms sprake van demontage en montage van inboedel, die vervolgens zorgvuldig geladen wordt in onze verhuiswagens.
In iedere actie is zorgvuldigheid, nauwkeurigheid en communicatie van uiterst belang!

Jij...

… bent een teamspeler en steekt graag de handen uit de mouwen. Samen met jouw collega’s ontzorg jij onze klanten optimaal;
… krijgt energie van fysiek werk, waarbij iedere dag anders is. De afwisseling zorgt ervoor dat iedere dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt;
… kunt je communicatief goed verwoorden en weet hoe je op een nette manier onze klanten te woord kunt staan;
… bent flexibel, en steekt je handen graag uit de mouwen.
… hebt (bij voorkeur) een rijbewijs, zodat je – indien nodig – in een van onze bedrijfswagens naar de opdracht kunt rijden

Wij bieden jou...

… diverse mogelijkheden qua werkdagen, die in overleg met onze planner ingeroosterd kunnen worden. Hierdoor is het werk ook goed te combineren met je studie en / of hobby’s. 
… verschillende opleidingsmogelijkheden om te groeien binnen het bedrijf. Dit kunnen verschillende cursussen zijn, die in overleg met jou worden besproken.
… verloning volgens de CAO beroepsgoederenvervoer.

Ben jij de energieke, positieve aanpakker die zichzelf ziet werken in ons dynamische bedrijf en zich volledig inzet voor de klantbeleving?
Solliciteer dan door op onderstaande knop te klikken of neem telefonisch contact met ons op via 0475-785 199.