Verhuisadviseur

Eigenaar

Deze vacature is reeds ingevuld!

Vacature voor verhuisadviseur

Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen: als Erkend Verhuizer al bijna 15 jaar een vertrouwde naam in Roermond, Weert en omgeving.

Elke verhuizing is maatwerk, wij zetten die extra stap(pen) om onze klant volledig te ontzorgen.

Vanwege verdere groei zijn wij op zoek naar een Verhuisadviseur. Waarschijnlijk heb jij hiervoor geen opleiding gevolgd, en vraag je je af wat wij in deze functie van je verwachten.

Als verhuisadviseur bezoek je zowel toekomstige als reeds bekende – en zeer tevreden – klanten, die hun verhuizing voorbereiden. Je bespreekt de wensen van de klant, en maakt aan hand van de bezichtiging van hun woning een prijsopgave. Aangezien elke verhuizing maatwerk is, adviseer je ook over onze Opslagdienst en eventuele extra services.

Na een gedegen inwerkperiode ga je zelfstandig op pad in onze welbekende RD auto om klanten te adviseren, en aansluitend hun verhuizing gedetailleerd in te voeren in ons systeem. Het spreekt vanzelf dat je gestructureerd en secuur kunt werken, jij bent immers het beginpunt van de ideale verhuisdag.

Wat verwachten wij van jou?

Levenservaring is een pré, inlevingsvermogen eveneens. Je bezoekt elke week diverse klanten: een oudere dame die naar een levensloopbestendige woning gaat, een werkend echtpaar met kinderen, een jong stel dat voor het eerst gaat samenwonen.

Elke situatie is anders en verdient onze volledige aandacht. Verhuizen brengt vaak stress met zich mee en wij zijn er met ons team om deze weg te halen en de klant te ontzorgen.

Ook heb je een goed taalgevoel, je bent toegankelijk en biedt graag een luisterend oor. Menselijkheid staat voorop bij ons team.

Wie je collega’s zijn? Mede-verhuisadviseurs, collega’s van de Klantenservice en Administratie, de Afvalophaaldienst, ons Inpakteam en – niet te vergeten: het team van gemotiveerde verhuizers dat uiteindelijk uit gaat voeren wat jij bij de klant thuis aan de keukentafel hebt besproken.

Wat mag je verwachten bij Rik Dieteren Woningontruiming & Verhuizingen?

Onze werktijden zijn flexibel in te vullen en daardoor (ook) goed te combineren met bijvoorbeeld schoolgaande kinderen, mantelzorg of andere verplichtingen. Deels thuiswerken is na de inwerkperiode te bespreken.

In de pauze kun je lekker naar buiten, ons kantoor ligt aan de rand van een bosrijk natuurgebied, onderdeel van het Pieterpad.

De vacature is in principe mogelijk vanaf 24 uur tot 40 uur. Bij gebleken geschiktheid is er uitzicht op een vaste aanstelling. De fulltime functie wordt aangevuld met ondersteuning op het gebied van Klantenservice en Administratie.

Het belangrijkste vinden wij dat de functie bij jou past, en dat je klaar bent voor een nieuwe stap in een prettige en collegiale werkomgeving.

Onze weekafsluiting op vrijdagmiddag is inmiddels een traditie, waarna je met een voldaan gevoel aan je weekend kunt beginnen.

Dit is wie we zijn en wat we doen, en wie ben jij? We ontmoeten je graag!

Wij bieden

  • Salaris conform de CAO Beroeps Goederen Vervoer.
  • Uitdagend en variërend werk.
  • Gedreven en sociale collega’s.
  • Fijne werksfeer.