Verhuisadviseur regio Weert

WBRD-Team-Verhuizers

Deze vacature is reeds ingevuld!

Verhuisadviseur regio Weert - parttime of fulltime

(Transport & Logistiek)

Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen: als Erkend Verhuizer al meer dan 15 jaar een vertrouwde naam in Roermond en omgeving. Elke verhuizing is maatwerk, wij zetten die extra stappen om onze klant volledig te ontzorgen.

Vanwege verdere groei zijn wij op zoek naar een Verhuisadviseur regio Weert. 

De uren en werkdagen zijn in overleg in te vullen, vanaf 16 uur per week. Zowel parttime als fulltime zijn er mogelijkheden, waarbij minimaal 16 uur ingevuld zal worden met werkzaamheden in de regio Weert. 

Iedere medewerker is anders. Wij stellen voorop dat er hard gewerkt wordt, maar dat het plezier de boventoon mag voeren. Zo zoeken wij bij elke collega het passende plaatje.

Als Verhuisadviseur bezoek je onze klanten, die hun verhuizing voorbereiden. Je bespreekt de wensen en maakt aan hand van de bezichtiging van hun woning een prijsopgave.

Verhuizen brengt vaak veel vragen en stress met zich mee. Wij zijn er met ons team om deze weg te halen en de klant te ontzorgen. Aangezien elke verhuizing maatwerk is, adviseer je ook over onze Opslagdienst en eventuele extra diensten.

Na een gedegen inwerkperiode in Roermond ga je zelfstandig op pad in Weert en directe omgeving. Het spreekt vanzelf dat je gestructureerd en secuur kunt werken, jij bent immers het beginpunt van de ideale verhuisdag en vertaalt alle wensen naar onze planner en het team.

Je functie is tweeledig. Aan de ene kant ben je Verhuisadviseur, aan de andere kant ben je ons visitekaartje in Weert. Je bent een geboren netwerker, op een natuurlijke manier heb je je dit eigen gemaakt.

Wi-j zegkdje det op ze Wieërs? Of je nou een Rogstaeker of een boetendörpse bent (in Weert geboren of erheen verhuisd): je kent de markt, je kent de mensen en weet wie je in bepaalde situaties om advies of ondersteuning kunt vragen. Want ‘n vleegendje krej vingtj mieër as ‘n zittendje.

Levenservaring is een pré, inlevingsvermogen eveneens. Je hebt een goed taalgevoel, bent toegankelijk en biedt graag een luisterend oor. Menselijkheid staat voorop bij ons team. 

Onze werktijden zijn flexibel in te vullen en daardoor (ook) goed te combineren met bijvoorbeeld schoolgaande kinderen, mantelzorg of andere verplichtingen. Je hebt een eigen kantoor midden in het centrum van Weert. 

Het belangrijkste vinden wij dat de functie bij jou past, en dat je klaar bent voor een nieuwe stap in een prettige en collegiale werkomgeving. We ontmoeten je graag!

Bij gebleken geschiktheid is er uitzicht op een vaste aanstelling en de mogelijkheid om de uren aan te vullen tot 20-24 uur per week. 

Voor meer informatie of je directe sollicitatie kun je contact opnemen met onze Klantenservice via 0475 – 78 51 99 of per mail: [email protected]