Meubelbezorger / chauffeur aankomend of ervaren, 24-36 uur per week

Medewerker verkoop binnendienst parttime

Deze vacature is reeds ingevuld!

Meubelbezorger / chauffeur aankomend of ervaren, 24-36 uur per week

Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen: als Erkend Verhuizer al meer dan 15 jaar een vertrouwde naam in Roermond, Weert en omgeving. Elke verhuizing is maatwerk, wij zetten die extra stappen om onze klant volledig te ontzorgen.
 
Vanwege verdere groei zijn wij op zoek naar een Meubelbezorger / chauffeur.
Je bent in bezit van je C-rijbewijs of gaat dit binnenkort behalen. Eventueel zijn er mogelijkheden als je dit nog niet hebt, maar wel al je BE-rijbewijs hebt behaald.
 
Iets voor jou? Waarom niet! Het is geen beroep waar je op school meteen aan denkt, als je gevraagd wordt naar je toekomstplannen.
Toch is het een beroep waarin geen dag hetzelfde is. Ideaal voor jou, als je graag fysiek bezig bent, klantvriendelijk bent en in oplossingen kunt denken.
 
Om 07.30 uur vertrek je in onze vrachtwagen met je collega naar het magazijn van onze klant. De leveringen voor hun klanten staan klaar en worden door jullie geladen, waarna jullie op pad gaan in de regio.
Je levert de bestelde meubels bij de klant en plaatst deze op de gewenste plek in de woning. Daar verwijder je de verpakkingsmaterialen en waar nodig, verricht je kleine montage-werkzaamheden. Denk hierbij aan het vastschroeven van bijvoorbeeld pootjes van een meubel.
Je verzorgt de factuur en rekent af met de klant. De verpakkingsmaterialen neem je weer mee retour naar het magazijn.
 
Hierna rijd je door naar het volgende adres, en zo werken jullie door tot de wagen leeg is en alles is bezorgd. Aan het einde van de werkdag lever je de wagen leeg en schoon op. Zo ben jij weer op tijd thuis voor het avondeten.
 
Wanneer pas je perfect bij je collega’s binnen Team RD? Je bent leergierig en werkt secuur. Je houdt van fysiek werk en werkt graag (deels) in de buitenlucht. Ook kun je goed communiceren, zowel met de klant als met je collega’s en ben je creatief in het zoeken naar oplossingen – als zaken anders lopen dan vooraf verwacht.
De werkzaamheden kunnen afgewisseld worden met verhuizingen.
 
Of je al ervaren bent in het verhuisvak, of het graag wil leren: wij bieden zowel interne opleidingen als opleidingen via het Verhuiscollege.
 
Onze werktijden zijn in de regel van maandag tot en met vrijdag, je werkt 24-32 uur per week. Dit is in overleg af te stemmen, zodat we kunnen kijken wat het beste bij jou past. Bij gebleken geschiktheid is er uitzicht op een vaste aanstelling.
 
Het belangrijkste vinden wij dat de functie jou op het lijf geschreven is, en dat je klaar bent voor een nieuwe stap in een prettige en collegiale werkomgeving. We ontmoeten je graag!
 
Voor meer informatie of je directe sollicitatie kun je contact opnemen met onze Klantenservice via 0475 – 785 199 of per mail: [email protected]