Medewerker verkoop binnendienst parttime (2-3 dagen per week)

Medewerker verkoop binnendienst parttime

Deze vacature is reeds ingevuld!

Team Rik Dieteren zoekt jou: Medewerker verkoop binnendienst parttime (2 à 3 dagen per week)

Wij...

zijn het team van Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen, Erkend Verhuizer. Gewaardeerd met al meer dan 1000 reviews op klantenvertellen.nl.  

Al ruim 15 jaar lopen wij elke dag die extra stappen om onze klanten volledig te ontzorgen en maatwerk te leveren. Ons motto: ‘Geit neet, besteit neet!’
Ons team bestaat uit 25 collega’s, van kantoorpersoneel tot verhuizer. Man, vrouw, 16 of 61; allemaal dragen we ons steentje bij.

Onze verhuizers tonen hun kennis en kunde op het gebied van volledig ontzorgd verhuizen bij de klant thuis. Jij doet precies hetzelfde, maar dan vanaf onze thuisbasis op de Kloosterbaan. Jij bent vaak de eerste die klant spreekt, ons visitekaartje. Onze verkoop binnendienst is aanwezig van maandag tot en met vrijdag en eveneens bereikbaar via whatsapp, socials of onze website.

Jij...

… gaat graag gestructureerd en secuur te werk. Hiermee zorg je voor duidelijkheid naar je collega’s en klanten. Daarnaast ben je toegankelijk en klant- en servicegericht;
… kunt goed prioriteiten stellen. Dagelijks komen er verschillende werkzaamheden voor. Jij werkt de prioriteiten af in onze systemen en blijft hierin helder communiceren richting onze klanten en collega’s;
… krijgt energie van de afwisseling in de werkzaamheden van de verkoop binnendienst. Telefoontjes, een volle mailbox en een klant die langskomt, jij luistert naar de wens van de klant en helpt deze zo goed mogelijk op weg. Geen enkele dag is hetzelfde, maar dit geeft jou de uitdaging die je zoekt zodat je aan het einde van de werkdag met een tevreden gevoel naar huis gaat;
… kunt zelfstandig werken op de momenten wanneer het iets rustiger is. Je weet zelf invulling te geven aan deze momenten en neemt initiatieven met betrekking tot (nieuwe) werkzaamheden.

Wij bieden jou...

… een afwisselende parttime baan, waarin je naar wens 2 à 3 dagen werkt. Incidenteel ben je bereid een dag of dagdeel te ruilen of extra in te vullen bij afwezigheid van je duo-collega.
… een werkplek waarin een open sfeer heerst en waar de waardering van de klanten en mede collega’s dagelijks aanwezig is. WIj zijn een gezellig en behulpzaam team, dat jou graag in deze functie verwelkomt.
… verloning volgens de CAO beroepsgoederenvervoer.

Ben jij de energieke, positieve aanpakker die zichzelf ziet werken in ons dynamische bedrijf en zich volledig inzet voor de klantbeleving?
Solliciteer dan door op onderstaande knop te klikken of neem telefonisch contact met ons op via 0475-785 199.