Medewerker Inpakteam

Deze vacature is reeds ingevuld!

Medewerker Inpakteam, uren in overleg 

Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen: als Erkend Verhuizer al meer dan 17 jaar een vertrouwde naam in Roermond, Weert en omgeving. Elke verhuizing is maatwerk, wij zetten die extra stappen om onze klant volledig te ontzorgen.

Vanwege verdere groei zijn wij op zoek naar een Medewerker Inpakteam.

Je hebt een opgeruimd karakter en overziet situaties binnen enkele seconden. Ook vind je het leuk om mensen te helpen en ontzorgen.

Vaste uren hoeven voor jou niet, maar je vindt het fijn om op flexibele basis ingezet te worden.

Of je nu gepensioneerd bent, wat extra uren wilt werken naast je vaste baan, of op zoek bent naar iets anders: wellicht is dit de nieuwe uitdaging die je zoekt!

Steeds meer klanten kiezen ervoor om volledig ontzorgd te worden.

Of het nu om een jong gezin gaat, een oudere dame, of een heer zonder naaste familie: waar wij kunnen helpen, doen wij dat graag!

Dan verhuizen wij niet alleen de inboedel en verhuisdozen, maar zorgen wij er tevens voor dat deze dozen ingepakt worden.

Dit gebeurt in de regel de dag voor de verhuizing.

Om 09.00 uur wordt je bij de klant verwacht, samen met Lia of Jeanine, je ervaren collega’s.
De verhuisdozen en inpakmaterialen zijn al door ons zaterdagteam bij de klant bezorgd.

Jullie lopen met de klant door de woning en zien zo welke zaken ingepakt mogen worden, en wat extra aandacht vraagt.
De taken worden verdeeld en jullie beginnen met inpakken.

Aan het einde van de dag kijk je met een tevreden gevoel naar alle ingepakte dozen, en neem je de dankbare complimenten van de klant in ontvangst.

Telkens weer horen we hoe fijn ze het vinden om volledig ontzorgd te worden, en spreken ze hun verbazing uit dat alles binnen één dag keurig ingepakt in dozen zit.

Zo zijn ze helemaal klaar voor het verhuisteam, dat de volgende dag op de stoep staat.
De ene klant pakt daarna zelf uit, de andere vindt het fijn als we ook helpen met het inruimen van de kasten op het nieuwe adres.

Begint het bij jou al te kriebelen, en lijkt het je leuk om dit met Lia of Jeanine te ervaren?

Neem dan gerust contact op voor een kennismakingsgesprek, of loop een paar uurtjes mee om te kijken of het bij je past. Je bent van harte welkom!

Voor meer informatie of je directe sollicitatie kun je contact opnemen met onze Klantenservice via 0475 – 785 199 (Roermond), 0495 – 749 444 (Weert) of per mail: [email protected]