zelf laden

Gemakkelijk spullen tijdelijk in opslag bewaren bijvoorbeeld tijdens een verhuizing of verbouwing? Sla uw inboedel eenvoudig op in onze mobiele opslagboxen. De gevulde opslagboxen worden geleverd door onze haal- en brengservice en worden bewaard in een afgesloten opslagruimte. Tussentijds bezoek is uiteraard mogelijk in overleg. Onze verhuizers zullen uw goederen inpakken met aanvullende verhuismaterialen, zoals dekens, folies en verhuisdozen. Indien gewenst kunnen we de ingepakte goederen in een goederenlijst verwerken.

Afmetingen

De standaard afmetingen van onze mobiele opslagboxen zijn 3,1 x 2,1 x 2,1 meter (6,5m2 – 11,5m3). Opslagboxen in een ander formaat zijn mogelijk op aanvraag.

Hoe werkt dit?

Stap 1. Bestel hier een mobiele opslagbox. U kunt ook alleen de aanhangwagen inclusief materialen zoals dozen, dekens en folies bij ons huren. U vult dan zelf de aanhangwagen en wij verzorgen het transport.

Stap 2. Wij plaatsen de mobiele opslagbox bij uw woning.

Stap 3. U kunt de opslagbox zelf laden en afsluiten.

Stap 4. Wij komen de opslagbox op een vooraf afgesproken moment bij u ophalen.

Stap 5. Zodra de verbouwing of verhuizing klaar is, plaatsen wij de opslagbox terug bij uw woning.

Stap 6. U kunt de opslagbox zelf leeghalen en wij komen de opslagbox vervolgens weer bij u ophalen

Note! U dient zelf uw verzekering het adres van de opslag door te geven, wij zijn niet automatisch verzekerd voor uw spullen.

Neem bij aanvullende vragen of maatwerk gerust contact met ons op!