Magazijnopslag Roermond

Een bedrijfspand huren is al duur genoeg, het liefst huur je alleen de ruimte die je nodig hebt. Toch kan het door het jaar heen voorkomen dat je tijdelijk behoefte hebt aan meer opslagruimte. Jullie magazijn staat al vol, maar wij helpen je graag.

De voordelen van een magazijn huren in Roermond

Flexibiliteit en kwaliteit, geen vaste lasten voor extra vierkante meters die de rest van het jaar niet benut worden. Dat zijn slechts enkele voordelen van externe opslag in onze loods in Roermond.

  • goede bereikbaarheid
  • opslagcapaciteit op maat
  • flexibele huurtermijn mogelijk
  • beveiligde opslaglocatie
  • betrouwbaar en ervaren team
  • personeel aanwezig tijdens kantoortijden
  • efficiënte afvoer van overbodige voorraad

Veilige en efficiënte opslagruimte voor jouw voorraad

Wij voldoen als Erkend Verhuizer uiteraard aan alle regels inzake verhuizen en opslag.

Onze opslaglocaties zijn voorzien van gedegen beveiliging, zowel in alarmsystemen als in routinematige controle door een lokaal beveiligingsbedrijf.

Wel zo fijn als je een betrouwbaar en ervaren team zoekt voor het opslaan van jouw goederen.

Neem contact op voor magazijnopslag in Roermond

Begint de ruimte in het magazijn te krap te worden? Wil je weten wat wij daarin voor jou kunnen betekenen? Neem meteen even contact op met onze Klantenservice voor meer informatie of het inplannen van een geheel vrijblijvend informatief gesprek.

Wij zijn er van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 12.30 uur en van 13.00 – 17.00 uur.

Is het weekend? Mail dan gerust naar [email protected] en wij nemen de eerstvolgende werkdag contact met je op.

Veelgestelde vragen over magazijnopslag

Onze Verhuisadviseur geeft jou graag – geheel vrijblijvend – meer informatie en maakt een berekening voor je. De kosten zijn afhankelijk van het op te slaan volume en de periode dat je er gebruik van wenst te maken.

Onze Opslagdienst is full service. Wij komen met onze mobiele boxen naar je toe, laden deze bij jouw woning of bedrijfspand en slaan deze daarna op in onze beveiligde loods.

Na afloop van de huurperiode brengen wij jouw box op dezelfde wijze terug.

Je geeft ons een inschatting van de benodigde duur en bij de beëindiging van de opslagperiode reken je op dagbasis af. Zonder aanzegtermijn. Je hebt hierbij alle flexibiliteit, mocht de opslagperiode korter of langer duren.